Overføre filer fra en computer til en anden

Overføre filer fra en computer til en anden

Der er gang i handlen i øjeblikket. Trods finanskrise ser det ud til at pc-forhandlere over hele landet – og i Cyberspace – har rigeligt at bestille, og umiddelbart er det de små netbooks og de praktiske notebooks – altså bærbare – der er in i øjeblikket. Mange brugere finder dog hurtigt ud af, at de mangler filer og mapper fra den gampe pc, så nu spørger de sig selv: hvordan kan jeg overføre mine filer fra den gamle computer til den ny?

Et gammelt trick er at brænde filer og mapper over på en blank disc. Et nyere trick er at overføre filer og mapper til en USB nøgle, og så er der muligheden for at overføre filer og mapper direkte fra pc til pc ved at forbinde de to pc’er med et fikst USB kabel.

Nem overførsel af filer fra en computer til en anden

Sandberg præsenterer et kabel til lige under 200 kroner. De kaldet kablet for et USB to USB Share kabel, og det kan bruges uanset hvilke Windows-versioner de to computere anvender. I løbet af kort tid kan du altså overføre filer fra den gamle computer til den ny computer, også hvis den ny har Windows 7 som styresystem. Desuden kan kablet bruges til andre praktiske ting, for eksempel  til at dele en internetforbindelse, at dele et optisk drev eller til at synkronisere Outlook mellem maskinerne.

www.sandberg.it/product.aspx?id=133-57

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.