Overfør filer fra din Adroid

Overfør filer fra din Adroid

Har du en Android smartphone? Så har du nu mulighed for at thente en meget smart app, der hjælper dig med at overføre filer fra din Android til computer. Og bedst af det hele er måske, at app’en er danskudviklet og helt gratis. Navnet på app’en er Mobcable, og alt foregår uden brug af kabler og andet besværligt. Med andre ord kan du altså overføre filer fra din Android smartphone over til en pc uden at bruge så meget som et eneste USB stik.

Og ideen bag Mobcable er ret genial: du downloader denne app til din smartphone, hvorefter app’en tjekker dine filer ud (billeder, videoer, musik andet). Når du starter app’en op, vil du få oplyst en unik kode bestående af bogstaver og tal, altså en slags unik password, som blot virker én gang. Denne kode indtaster du nu i en computers browser på Mobcables hjemmeside. I løbet af ingen tid får du et overblik over telefonens filer, og hvis du ønsker at downloade filerne til computerens harddisk, er det bare om at gå i gang. Det er pærelet. Her skal det siges, at det er en fordel, hvis telefonen er koblet på noget wifi (af hensyn til overførelsens hastighed). MobCable.com gemmer filerne midlertidigt, så længe telefonen er tilsluttet.

MobCable er udviklet af Site Project ApS, Slagelse. Firmaet har specialiseret sig i gratis reklamefinansierede hjemmesider, der giver stor værdi for brugerne. Mobcable er godt tænkt og fortjener opmærksomhed. Prøv at søge efter Mobcable i Android Marked.

www.mobcable.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.