Over 200 gratis spil

Over 200 gratis spil

John Westcoast er en travl mand på nettet, og han har igen fundet noget der burde kunne bruges for den menige computerfamilie. På nedenstående hjemmeside er der tale om en hel masse gratis spil, og der skulle være til både Windows, Linux og Mac. Herligt, ikke sandt? En del af spillene kender du sikkert og måske er der nogen du vil få glæde af, men det er jo alt efter smag eller behov.

Da der er så mange spil til rådighed på sitet, har vi ikke haft mulighed for at teste dem. Derfor bør du tjekke godt efter om spillet er til dit styresystem, og når du har hentet det, bør du lige se efter om der skulle være ting gemt som ikke burde være der, såsom spyware, malware eller virus. Det kan være lidt at overskue sagerne, da man bliver sendt til andre sites på nettet, når man prøver et link.

Vi har dog lige set på spillet Simcity Classic, der vitterlig er en klassiker. Herkræves der sandsynligvis for meget, idet du skal registrere dig, og da spillet er det ældste af simcity-spillene,er der muligvis god grund til at overveje om det er en registrering værd.

Prøv dig frem, og hvis du finder et spil, som du synes folk burde spille, så skriv det i kommentarboksen under artiklen. Det vil hjælpe andre læsere.

http://esgameservers.com/freepcgames.html

Husk! Det er på eget ansvar at hente og installere spil fra siden.

Læs også

1 Comment

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.