Opladning af flere smartphones

Opladning af flere smartphones

Hold nu op! Jeg kan næsten gå i dvalemode, hvis jeg skal have fat i en stikkontakt her i huset for at oplade min Nexus 5 smartphone. Øh, stikkontakter har vi sådan set nok af, og jeg mener måske også en ledning, der kan forbinde min smartphone med en stikkontakt. Arh, det er jeg vist ikke helt god til, dette her. Altså: kender du det der med at skulle lade et teknologisk og nutidigt apparat op, og så mangler man enten en stikkontakt eller en ledning?

Lad mig skitsere min situation: normalt lader jeg min Nexus 5 op om natten. Det sker via en fiks lille plade, der gør at jeg blot lægger telefonen på pladsen, hvorefter en trådløs opladning går i gang. Hvilken plade? Jo, det er denne geniale Adata Elite CE700. Den er jeg glad for, men når jeg så en gang imellem får brug for en lille ekstra opladning i løbet af dagen, går jeg konstant og ser efter en reserveopladning nede i stuen. Og det kniber somme tider, for det stik, der bruges til min Nexus, er ofte optaget til anden side, for eksempel knægtens Nexus 7 tablet eller et sæt trådløse hovedtelefoner.

Opladning af flere apparater på én gang

Nu er løsningen landet i hjemmet: en fire i én oplader, hvor du via ét stik i stikkontakten og fire USB indgange kan lade fire apparater op ad gangen, hvis du altså har de fire USB stik parat. Bag dette smarte initiativ står Sandberg, som tit får rosende ord med på vejen her på Nettips.

Når vi nu kan nøjes med denne ene oplader-fætter, betyder det samtidig at mange af de andre opladere, som jo ofte bare hænger i stikkontakten og bruger offline strøm, nu kan pilles ned og sendes til hjørnespark. Standby forbrug er ikke godt for noget eller nogen. Desuden kan vi nu samle opladningen ét sted, så vi fremover ikke behøver at bruge kostbar tid på at lede efter stik eller ledig stikkontakt.

I den glimrende pakke fra Sandberg følger to stk 230 volt adaptere med, så du kan tage opladeren med på rejse til udlandet (jeg indrømmer at jeg kom til at smide den ene ud, da jeg plejer at have styr på udlandet og opladning). Prisen for fire i én opladeren fra Sandberg er 299 kroner. Bemærk at du er nødt til at råde over USB opladningsstik, hvis du skal have glæde af denne fikse oplader, men sådanne stik kan du næsten få smidt i nakken – duk hovedet!

www.sandberg.it/product/4in1-USB-AC-Charger-6.8A-EU-Plus-UK

Læs også

2 Comments

  1. Affi

    Den er pænt gennemtænkt, og so ein ding kan jeg sagtens finde på at anskaffe mig. Well, på mange nutidige computere er der da mulighed for at oplade – endog meget hurtigt via Super Charger, men jeg er ikke tryg ved løsningen. Jeg har i andre sammenhænge bemærket Sandberg’s produkter, og de er i reglen godt gennemtænkte, og denne multi-oplader er ingen untagelse. Den er jo helt perfekt til, at man i ét hug får opladet begge smartphones, e-cigaretten og den trådløse bluetooth cube højtaler – som eks. nævnt. Det er vel ca. 5 år siden, at dette glimrende og i øvrigt danske firma kom på banen igen for alvor. Jeg tillader mig at linke til lidt om baggrunden for virksomheden : http://www.electronic-supply.dk/article/view/57736/sandberg_relancerer_sig_selv

    Reply

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.