Opladning af flere iPads

Opladning af flere iPads

Tablets er blevet en populær del af danske og udenlandske husstandes inventar. I vores lille familie var det således mormor, som for nyligt fik en iPad i fødselsdagsgave. I mine øjne er Apple det førende firma, når det handler om brugervenlige gadgets til folk i alle aldre.

Den bitte iPad er blevet en naturlig del i de flestes liv, og når selv småbørn bruger en iPad som den største selvfølgelighed, må der være tale om lidt af et scoop. I mange husstande er der mere end én iPad. Derfor er Sandberg nu ude med et produkt, der gør opladning af iPads lidt nemmere.

Produktet hedder Sandberg Master Charger Pro, og er en form for opladerstation, hvor du kan lade op til 10 iPads op ad gangen. Enheden indeholder nemlig 10 USB ladestik, og så handler det ellers bare om at få koblet dine iPads til enheden. Så klarer Sandberg Master Charger Pro resten.

Det kan også være at skoleklassen har brug for at lade et halvt klassesæt op ad gangen, og så er Sandberg Master Charger Pro ganske praktisk. Nu kan Sandberg Master Charger Pro naturligvis også bruges til andet end at lade iPads op.

God for miljøet

Du kan i princippet bruge den til at lade alle dine gadgets op, så længe du kan gøre det via USB. Det betyder at smartphones, kameraer og andre dingenoter nemt og smertefrit oplades ét sted. I pressemeddelelsen giver Sandberg desuden den gode ide at installere en Sandberg Master Charger Pro i venteværelsen hos tandlægen. Så kan patienterne lade deres apparater op, mens de venter på at komme ind i den varme stol.

Prisen for en Sandberg Master Charger Pro er 899 kroner. Det er immervæk en klat penge, men ser du på det bøvl, som du fremover slipper for i husstanden, er pengene givet godt ud. Nu kan du nøjes med ét apparat, der står og bruger standby-strøm i stedet for de 5-6 opladere, som bare sidder og bruger strøm (hvis du altså er som gennemsnitsfamilier i Danmark). Og så er denne opladerstation pludselig god for miljøet.

Køb Sandberg Master Charger Pro hos den nærmeste forhandler eller køb den online hos Sandberg.

www.sandberg.it/da-dk/product/USB-Master-Charger-Pro-10×2.4A

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.