Opdatering til VLC

Opdatering til VLC

Et af de allerbedste programmer til afspilning af videoklip, lyd og den slags er VLC Media Player. Gratisprogrammet mestrer langt de fleste formater, og de dage hvor man skulle installere den ene codec efter den anden, er heldigvis næsten ovre. VLC magter opgaven med bravour, og det er sjældent at programmet opgiver at afspille specielle videofiler. Derfor er det ikke overraskende, at programmet er downloadet af flere millioner mennesker her på kloden. Desværre betyder det også at mange lyssky personer forsøger at finde smuthuller i programmet, så disse forbistrede sjæle kan gøre livet surt for os.

VLC er netop udkommet i en ny version efter at folkene bag programmet fandt nogle ”uhensigtsmæssigheder”, som er rarest at få sat en stopklods for. Derfor skal Nettips råde folket til at få opgraderet deres VLS til version 1.1.9. Nu sider du måske og er i tvivl om du har den seneste og mest sikre version af VLC. Det kan du såmænd nemt finde ud af.

  1. Start VLC
  2. Klik Hjælp > Om

Hvis du ikke har version 1.1.9., bør du hente den nyeste version af programmet via linket nederst her i artiklen. Hvis du endnu ikke har programmet installeret, får du det også via nedenstående link. Der skal hentes cirka 20 MB, og så er du godt rustet til fremtidige videoklip computeren via VLC.

www.videolan.org/vlc

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.