Olsen Banden på spil

Olsen Banden på spil

For kort tid siden var jeg til IFA messe i Berlin. Det, som slog os var, at når folk erfarede at vi var fra Danmark, gik navnet Olsen Banden rundt igen og igen. Tyskerne er åbenbart solgt til den populære bandittrio fra Danmark med Egon i hovedrollen. Benny og Keld gør naturligvis deres arbejde så godt de kan, mens Egon støber kuglerne og berømmelsen. Nu er Olsen Banden udkommet i et nyt spil, som følger de 3 dygtige herrer. Det er Apex Virtual Entertainment som i samarbejde med Nordisk Film udgiver spillet, der bliver spilbart til iPhone og iPad.

Spillet hedder såmænd blot Olsen Banden, og her møder du gamle kendinge som Bang-Johansen og naturligvis Yvonne, Kelds yndige hustru. Hun mener måske at hun er i familie med selveste Dronningen, og Bang-Johansen er i gang med skumle planer. Egon sidder bag tremmer, så de 2 gentlemen, Benny og Keld, er i tvivl om hvordan de klarer paragrafferne. Løsningen må være at få Egon ud af fængslet. Sammen vil de følge Egons geniale plan, et smart udtænkt kup, hvor du med bananskræller, barberskum og Bennys trofaste dirk nok skal få fingrene i millionerne.

– Vi har gjort meget ud af at give brugeren en autentisk ’Olsen Banden følelse’ i spillet, fortæller spillets designer Hans-Henrik Høybye fra Apex Virtual Entertainment. Lykkes det dig at få Egon komme ud af fængslet? Og vil de 3 gutter le sidst og bedst? Olsen Banden spillet er til børn fra 6 år og opefter, og det er gratis at hente og spille. Bemærk dog at det er muligt at tilkøbe ekstra produkter i spillet, så vær opmærksom på, hvad ungerne foretager sig, hvis de bliver besat af Olsen Banden!

www.olsenbandenpaaspil.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.