Nyt tilbehør fra HP

Nyt tilbehør fra HP

Forleden dag landede en pressemeddelelse fra HP. Firmaet berettede om nye produkter, der skal forkæle os forbrugere. Der er tale om tilbehør til computerfolket, og HP præsenterede nye mus, tasker og webcams. Nettips kiggede nærmere på tilbuddene.

 

Mus i farver
Først og fremmest finder vi den trådløse mus, HP Wireless Mouse X4000, interessant. Musen er – i mine øjne – et uundværligt hjælperedskab, og den lille ny mus fås i 5 forskellige design: Scrap Metal, Cowa Bunga, Poppy, Zebra Fade og Colour Splash. Det lyder jo helt fantastisk. Siderne på musen er i gummi, så den ikke har det med at glide, mens du arbejder seriøst. Endelig skulle batterierne i musen kunne holde i 30 måneder, men det fordrer vist, at den ikke bruges… Prisen bliver 299 kroner.

Rygsæk til computeren
HP lancerer også en ny fiks rygsæk til computeren. Den er vatteret indvendig, så den dermed beskytter din computer, og en masse lommer gør det nemmere at holde styr på mus, USB nøgler, madpakke, læbestift, penalhus, smartphone, kødben og hvad man ellers har med sig på farten. Rygsækken hedder Signature Backpack og koster 499 kroner.

Der er dog andre tasker på vej. De hedder HP Signature Slim Brief, HP Signature Top Load og HP Authentic Top-Load, og de skulle både være bløde og vandafvisende. Mon de kan holde til tidens voldsomme skybrud? Prisen for disse tasker er ligeledes 499 kroner. Den bitte Slim-version koster dog kun 299 kroner.

Nye webcams
Endelig forsøger HP at hjælpe os med billedkommunikation. Firmaet præsenterer nemlig nye webcams med op til 1080p Full HD. Dermed skulle det være muligt at indspille videofilm i op til 12 megapixels. En smart klikfunktion og vupti: så er indholdet lagt på det eller de sociale medier du ønsker. En klemme gør det nemt at fastgøre kameraet og du kan dreje det 360 grader. Disse webcams fås i forskellige udgaver og prisen starter på 149 kroner og slutter på 889 kroner.

www.hp.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.