Nyhedsbreve med downloads

Nyhedsbreve med downloads

Der er masser af gratis programmer og spil på nettet. Her er gratis hjælp til at downloade via disse nyhedsbreve.

Der hersker vist ingen tvivl om, at internetfolkets internetforbindelser i mange situationer kommer på overarbejde. Der downloades programmer, spil, musik og film som aldrig før, og mange netsurfere er sikkert godt tilfredse med, at man ikke afregner pr. downloadet megabyte, når regningen hos internetudbyderen skal betales. Internettet flyder nemlig med masser af gratis fornøjelser, men det kan være svært at holde øje med godbidderne. Derfor er det med stor fornøjelse at jeg abonnerer på gratis nyhedsbreve, som med jævne mellemrum giver tips og hints til gratis software. Dermed behøver jeg ikke selv at stresse rundt på nettet for at finde den gode, gratis software.

Das ist gut
Et af de absolut bedste nyhedsbreve, som jeg har stor fornøjelse af, er det tyske Datatip Newsletter fra PC Magazin. Nogle læsere vil måske klø sig i nakken over det tyske sprog, men når den hurdle først er overvundet, er der stor bonus i det tyske nyhedsbrev. To gange om ugen får jeg et nyhedsbrev, der præsenterer forskellige programmer, som ofte er freeware eller open source, det vil sige gratis programmer. I tirsdags indeholdt nyhedsbrevet ideer til otte forskellige programmer, som alle er gratis: et godt tekstbehandlingsprogram, en browserforbedring, en slags Stifinder, et systemværktøj, et FTP-program, et tegneprogram samt to musik- og radioprogrammer. Selv om man ikke er den skarpeste kniv i skuffen til det tyske sprog, mener jeg at man sagtens får hovedessensen ud af de korte omtaler af programmerne, og opstillingen i nyhedsbrevet gør det let overskueligt og læsevenligt. Versuchen Sie es.
www.pc-magazin.de

Et andet godt eksempel på et nyhedsbrev, der øser ud af guldtips, er det amerikanske ZDNet. Inden man modtager nyhedsbrevene, skal man oprette en profil på hjemmesiden, men herefter får man jævnligt gode nyhedsbreve i Indbakken. Ved oprettelse af profil hos CNet skal man oplyse en række personlige oplysninger. Når profilen er på plads, vælger man selv de nyhedsbreve, som man ønsker at abonnere gratis på. Her abonnerer jeg selv på deres Download Digest og Week in Review. Det giver et godt overblik over programmer og nyheder på it-området.
www.zdnet.com

Pas nu på virusserne
Der findes heldigvis også danske nyhedsbreve, der hjælper dig tættere på de gode downloads. PC World, som for relativt nyligt stoppede produktionen af det trykte magasin og nu udelukkende lever tilværelsen via hjemmesiden, leverer massevis af guldkorn. Nyhedsbrevet indeholder dels generelle nyt fra it-verdenen, og så fortæller det om gode programmer, der typisk kan hentes kvit og frit på nettet. Nyhedsbrevet udkommer dagligt og er læsværdigt. www.pcworld.dk

Inden man svælger sig i diverse nyhedsbreve, er det værd at gennemtænke den risiko man løber. Det sker ofte at skumle personer udnytter de e-mailadresser, folk bruger ved abonnementer på nyhedsbreve, så jeg råder altid folk til at bruge e-mailadresser, som bruges specifikt til denne form for elektronisk post. Hotmail eller Gmail er glimrende metoder til at holde den værste snavs væk fra den “rigtige” postkasse, og disse gratis mailservices kan skrottes, hvis de overbebyrdes med spam. Man bør også være klar over risiko for virus og spyware, når man downloader programmer fra nettet. De tre nævnte kilder i denne artikel plejer ikke at henvise til befængt software, men da det er menneskeligt at fejle, kan de jo også risikere at træde i spinaten. Tjek derfor altid den software du downloader med et opdateret antivirusprogram.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.