Nyhedsbrev i det gode selskab

Nyhedsbrev i det gode selskab

Nyhedsbrevet fra Nettips udsendes via det danske firma Mailplatform.dk. Selv om vi stadig ikke er kommet helt op i et passende gear, tænker vi konstant på hvordan vi udsender det ultimative nyhedsbrev til vore abonnenter. Mens vi gør os de tanker, viser det sig nu at det system vi anvender fra Mailplatform, netop er blevet certificeret, så det er kommet med i en slags superliga for systemer, der håndterer mailinglister (altså systemer der kan hjælpe sites som Nettips med at udsende nyhedsbreve på forsvarlig vis). Nu findes der forskellige certificeringer inden for denne branche, og der findes fire meget anerkendte: en europæisk og tre amerikanske.

Og hvorfor nu sådan en certificering, spørger læserne måske? Jo, det er ikke ligegyldigt hvilket system man bruger, når man udsender nyhedsbreve. Vi lever jo i en spam-tid, og hvis de enkelte postservere opfatter et nyhedsbrev som værende spam, kan det have uheldige konsekvenser for sitet, der har brugt tid og kræfter på nyhedsbrevet. Der tages forskellige midler i brug, når en mail skal godkendes: indholdet i mailen, kvaliteten af skabelonen, valide mailadresser og den slags. Derfor er det ikke så let at opnå sådan en certificering.

– Vi har altid haft en politik om kun at optage seriøse virksomheder med gode mailinglister, fortæller Kim Østergaard. fra Mailplatform.  MailPlatform.dk er certificeret af amerikanske SuretyMail.

www.mailplatform.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.