Nye danske mus på markedet

Nye danske mus på markedet

Julen står for døren, og her følger endnu et godt tip vedrørende julegaveideer. De nye mus fra Sandberg vil være aktuelle at forære i gave, hvis kvaliteten skal være i orden og prisen samtidig være overkommelig. Prisniveauet ligger nemlig lige under de to hundreder kroner, og for pengene får man enten en mini trådløs mus, der er velegnet til at bære rundt fra sted til sted, eller en større trådløs mus med praktiske knapper.

Lad os starte med den bitte: her er der tale om musen Wireless Mini Laser Mouse til 199 kroner. Der er tale om en trådløs mus med tre knapper, hvoraf der naturligvis er et praktisk scrollhjul på midten, som det er kendt fra de fleste mus anno 2010. Det er en ganske lille spidsmus, som formentlig vil føles en anelse for lille for voksne pc brugere. Dog er størrelsen ganske praktisk, hvis man ønsker at tage musen med sig rundt sammen med den bærbare computer. Den ligger snildt i mindre computertasker, og laserteknologien gør at musen er præcis og hurtigtopfattende!

Meget for pengene
Den noget større mus er ligeledes en trådløs laser mus til 199 kroner. Laseren er med til at musen kan bruges på de fleste overflader og musemåtter, og receiveren til denne og minimusen er en lille, fiks anordning på blot en centimeters penge, der puttes i computerens USB port. Mus og modtagere er kodet sammen fra fabrikkens side, så selv om der er hundredvis af den samme mus i det samme lokale, vil de ikke forstyrre hinanden. Den store mus er udstyret med flere knapper end lillebroderen. DPI-knappen skifter mellem prioritet af præcision eller hastighed, og to knapper på siden gør det nemt at gå frem og tilbage mellem web-sider, som man kender det fra tilsvarende mus på markedet.

Ifølge salgsdirektør Erling Hoff Petersen er der kun én vej til en forøgelse af markedsandelen: -Medicinen er ret enkel: Vi skal levere et meget bedre produkt til en meget lavere pris. Vi er simpelt hen nødt til at gå på kompromis med prisen, for at få en fod indenfor. Forbrugerne skal virkelig mærke, at de får noget for pengene ved at vælge Sandberg, siger han. Nettips bakker salgsdirektøren op. De produkter, som Sandberg lægger på markedet, er som regel yderst gode produkter til attraktive priser. Det er disse to mus et glimrende eksempel på. Efter min mening får man meget for pengene. Og så er det fra et dansk firma!

www.sandberg.it

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.