Ny version af iTunes

Ny version af iTunes

I går kom IOS6 til iPhone, og i sidste uge kunne Apple præsentere produktnyheder, heriblandt en vis iPhone 5 og noget andet interessant hardware fra Æblebutikken. Men de præsenterede også en ny version af deres medie-program iTunes. Det er ingen hemmelighed, at jeg blandt mine nørdede venner ofte taler nedsættende om iTunes. Det er efter min mening den største fejl, Apple begik, da de vandt en enorm succes med deres iPods, altså deres geniale MP3-afspillere. Jeg ejer selv sådan en bitte ting, men jeg hader at fylde og tømme denne gadget med musik, fordi jeg føler at iTunes er en tung, uheldig sag, som er mere til gene end til nytte. Nå, det handler muligvis om, at jeg vænner mig til programmet, så jeg må give det en chance mere. Og det kan jeg passende gøre med den nye version af iTunes.

Denne udkommer til Mac og pc, og afspilleren skulle være udstyret med en nydesignet afspiller og integration med iCloud, som er Apples forsøg at give Dropbox, Google Drev og Microsoft SkyDrive kamp til stregen. Desuden bliver det nemmere at købe musik, apps og den slags, og du vil altid kunne få et overblik over de ting du køber – også selv om det sker på en iPhone eller iPad. iTunes får fuld skærmudnyttelse, og derved skulle det blive mere overskueligt at holde rede på medie-filerne i programmet. En ny søgefunktion tjekker hele dit iTunes bibliotek, inklusiv musik, film og tv-udsendelser, og programmet er blevet forbedret med hensyn til at huske historikken i de mediefiler du har set og hørt. Den nye iTunes udkommer i næste måned, og kan hentes gratis på webadressen herunder.

www.apple.com/dk/itunes/download

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.