Ny Synology NAS

Ny Synology NAS

Tidligere har Nettips skrevet om en spændende og god NAS fra Synology og nu er firmaet på banen med en lille, ny og interessant fætter, som godt kan interesse for nogle af læserne. Den lille ny hedder DS112+, og den henvender sig primært til små og mellemstore virksomheder, der ønsker en effektiv sikkerhedskopiering.

Et emne der bestemt også bør overføres til mange af de danske familier. I krogene findes mange som græder en stille snøften, efter at alle de personlige data er tabt på grund af en pludseligt ukampdygtig computer.

DS112+ er skabt til Windows og er naturligvis udstyret med USB 3.0, hvilket sikrer en pæn hurtig overførsel. Cirka 108 MB i sekundet kan NAS’en læse, og hvis du skriver til apparatet sker det i en hastighed på 76 MB i sekundet. Ofte er hastigheden en irriterende flaskehals, så med denne fart på drengen er du godt med. Hvis du har brug for at kryptere og dermed sikre dine data klarer DS112+ også denne manøvre. Alt foregår i opreativsystemet Disk Station Manager, som naturligvis også klarer FTP, mail-server og VPN. Jeg har ikke selv haft fingrene i denne Synology DS112+, men den ser nydelig ud, og så skulle den ifølge specifikationerne være både støjsvag samt energivenlig i strømforbruget.

[Bemærk at den afbillede NAS ikke er den kommende DS112+]

www.synology.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.