Ny pc? Hvilken?

Ny pc? Hvilken?

Der findes en række forskellige muligheder, når man begiver sig på jagt efter favoritcomputeren eller blot ny pc… Markedet er fyldt med spændende modeller, hvor jeg ønsker at ridse følgende muligheder op. Læs eventuelt også artiklen Bærbar eller stationær

Netbook
En netbook svarer til en bærbar pc. Der er blot tale om en bærbar computer i mindre størrelse med en skærmstørrelse på otte til tolv tommer. Disse netbooks er typisk uden cd- eller dvd-drev. Sådan en ny pc leveres somme tider med alternative styresystemer, og prisen ligger på 1800 kroner og opefter.

MacBook
Computerproducenten Apple vinder større andele på markedet. Deres bærbare computere med navnet Macbook er særdeles populære. Et stilfuldt design, optimal funktionalitet og brugervenlighed gør Apple MacBook til et oplagt alternativ. Prisen for disse bærbare er ofte højere end de traditionelle bærbare.

iMac
Apple er også på banen med vildt flotte stationære modeller. Apple er kendt for deres enestående design, og det gælder især deres iMac, som er en stationær computer, hvor al hardware er bygget ind i skærmen. Det gør den knapt så klodset som traditionelle stationære computere.

Mediecenter
Ønsker man en ny pc, som også skal fungere som medieafspiller, er mediecenteret en mulighed. Der er tale om en almindelig computer på størrelse med en dvd-afspiller. Hvis computeren sluttes til fjernsynet, kan den bruges til både mail, surf, musikafspilning og tv-optagelse.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.