Ny Office pakke fra Microsoft

Ny Office pakke fra Microsoft

Skyen er over os. I mange henseender. Dels er der ikke megen solskin at spotte, mens disse linjer skrives, og dels er skyen blevet et vigtigt begreb for folk, som nyder at sidde og arbejde ved computeren.

Personligt har jeg stor nytte af Dropbox og Picasa, hvor filer og billeder opbevares, og Google har da også efterhånden etstykke tid haft et godt tilbud til folk: Google Docs hvor man har en kontorpakke liggende, som kan bruges online.Her kan man eksempelvis skrive, regne og tegne via online tekstbehandling, regneark og tegneprogram, og så kan filerne oven i købet gemmes online på Google Drev. I det hele taget lader meget til, at vi fremover i højere grad skal til at arbejde online med vores Office pakker.

Det har Microsoft indset, og dette mægtige firma inden for software er klar med deres nyeste Office pakke. Den hedder Office 365 Home Premium. Den bliver placeret oppe i skyen, så du fremover kan arbejde uanset hvilken computer, tablet eller smartphone du sidder ved. Og du gemmer online på din personlige konto. Vidste du at det stadig er 91 procent af os alle, der gemmer lokalt på harddisken? Nu er Microsoft altså klar med deres Office pakke, og det er noget jeg personligt ser meget frem til. Der er ganske vist gratis, gode alternativer, som for eksempel Libre Office, men min holdning er at Microsoft Office er langt bedre og mere brugervenlig.

Årlig betaling for Office pakke

– Office Home Premium er ikke bare en ny version af den gamle Office-pakke. Det er en nytænkning af pakken, som vil gøre det nemt at benytte Office overalt og dermed give ekstra tid i de travle familier. Vi vil hjælpe folk til at bruge skyen, når de deler dokumenter og tilgår data, fordi det både er nemmere og mere sikkert. Hvis harddisken brænder sammen, eller der sker noget med USB-enheden, mister man sine data. Det gør man ikke, hvis de ligger i skyen, siger Nana Bule, divisionschef for Office i Microsoft Danmark.

Og hvad får du så adgang til med den kommende Office 365 Home Premium? Jo, du får spritnye versioner af Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access og OneNote. Bemærk dog at du højst kan installere pakken på 5 pc’er eller Mac computere. Du har desuden adgang til pakken via tablet og/eller smartphone. Du får stillet 20 GB plads til rådighed oppe i skyen, hvor du gemmer dine dokumenter og regneark, og som noget helt nyt får du desuden 60 minutters taletid til Skype hver måned. Du kan dog stadig købe en enkelt licens til den klassiske Office pakke. Den koster 999 kroner for Office Home & Student 2013, 1999 kroner for Office Home & Business 2013 eller 3999 kroner for Office Professionel. Sky versionen af Office, altså 365 Home Premium, koster 799 kroner om året. For de pnge får du altid nyeste opdateringer og opgraderinger, insdtallation på op til 5 computere, Skydrive med 27 GB plads, en skarp hukommelse, der husker hvad du havde gang i sidst du var logget ind samt Skype med 60 minutters taletid til fastnet og mobiler inkluderet.

Office pakken er populær.

Vidste du for eksempel at

  • 19% alle af Excel-brugere anvender programmet til planlægning af fester og andre sociale arrangementer
  • 31% bruger Excel i stedet for en regnemaskine.
  • 52% af alle PowerPoint-brugere anvender programmet til billedfremvisning.
  • Det nyeste Office-program, OneNote, bliver brugt af 12% af de unge mellem 18 og 35 år, der har Office-pakken.
  • Filer bliver stadig primært gemt på computeren (91%). 17% gemmer filer i skyen.
  • E-mail er det foretrukne til at dele dokumenter, billeder og noter (75%). Eksterne enheder som USB-sticks bliver brugt af 53%. De unge er rykket i skyen – 43% bruger skyen til at dele.
  • 55% synes godt om tanken om at have ”Office overalt”.
  • 43% bruger Skype. Det er de unge (18-35 år), der bruger Skype mest (57%).

www.office.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.