Ny brænder fra Plextor

Ny brænder fra Plextor

Brændere fra Plextor har som regel været omringet af kvalitetsstempler. Nu er firmaet ude med en ny ekstern dvd- og cd-brænder, der har fået navnet PX-612U. Det lidt pudsigløjerlige er at begrebet PlexTV føjes til i købet af brænderen. Og hvad mener jeg så med det?

Jo, PlexTV er en ny egenskab, hvor du kan få dvd brænderen til at arbejde sammen med dit tv, medieafspiller eller andre apparater, der har USB indgange. Du kan således koble brænderen til dit fjernsyn, i med disken og så kan du ellers se indholdet på denne disk.

De nye HD fjernsyn er oftest kompatible med pænt mange apparater via USB. Det gælder eksempelvis USB nøgler, digitale kameraer og eksterne harddiske. Det gælder dog ikke almindelige optiske, eksterne drev til computere. Dette ændres der altså på med PlexTV-funktionen. Konkret omsætter den nye brænder signalerne, så fjernsynet tror at signalerne kommer fra en harddisk. Ren magi, ikke sandt? Brænderen skulle være let og slank og skriver i op til 8X hastighed. Prisen er cirka 440 kroner.

www.plextor-digital.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.