Ny antivirus fra BullGuard

Ny antivirus fra BullGuard

I 2002 begyndte danske it-folk at arbejde i et sikkerhedsprodukt, der skulle hjælpe os pc-brugere med at holde virusser fra døren, harddisken og cdrom-drevet. Produktet kom til at hedde BullGuard, og siden har firmaet udviklet sig til at blive et anerkendt mærke inden for antivirus. I dag har firmaet kontorer rundt omkring i hele verden, men de har også bevaret tilhørsforholdet til Danmark med Odense og København som baser. Nu præsenterer BullGuard et nyt sikkerhedsprodukt. Det hedder BullGuards Internet Security 10. Og det skal ifølge en pressemeddelelse være særdeles nemt at have med at gøre.

– Vi har bragt BullGuard op på det næste trin, hvor vi indfører teknologi, der gør BullGuard til forbrugerens forkæmper i kampen for digital frigørelse. Vi fortsætter vores bestræbelser på at levere avanceret teknologi til hverdagsbrugere og præsentere det i et brugervenligt og intuitivt design, siger Claus Villumsen fra BullGuard.

Sikker surfing
Der er nogle nye tiltag i det nye produkt i forhold til tidligere versioner, blandt andet Behavioural Detection, som skulle fange 65 procent mere malware end traditionelle virusprogrammer. Inspektor lokaliserer usikkert, forældet software, før hackere udnytter det, mens Sikker Surfing markerer usikre websider og gør det mere afslappende og sikkert at søge og surfe online.

De fulde funktioner i BullGuard Internet Security 10 omfatter Antivirus; Antispyware; Antiphishing; Firewall; Spamfilter; Backup; Gaming Mode; Social Media Protection; Behaviour Detection; Safe Browsing; Inspector; Password Protection og 24/7 Live Support. Brugere, der allerede har BullGuard Internet Security, modtager automatisk en gratis opgradering til den nye version. BullGuard Internet Security 10 vil blive solgt af BullGuards kanalpartnere og kan således købes online. Prisen ligger på 550 kroner for et tre års abonnement.

www.bullguard.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.