Numerisk tastatur til bærbar pc

Numerisk tastatur til bærbar pc

Den bærbare pc jeg sidder med har ikke det praktiske numeriske tastatur indbygget. Med det numeriske tastatur menes den del af ”almindelige” tastaturer, hvor man i højre del finder en række tal-taster samt de fire regnearter – og lidt til. Mange bærbare pc’er mangler dette område på grund af pladsmangel. Det gør Targus nu noget ved. De præsenterer deres trådløse numeriske tastatur.

Ved hjælp af en praktisk USB-anordning kobles det numeriske tastatur trådløst til den bærbare computer. Herved slipper man for bøvl med trælse ledninger, der ligger og fylder på de i forvejen fyldte skriveborde. Folk, der arbejder en del med tal på laptoppen kan derfor glæde sig til Targus’ nye Wireless Numeric Keypad, som kobles til den bærbare computer, når der hurtigt og nemt skal indtastes mange tal.

Tasterne på Targus Wireless Numeric Keypad er i fuld størrelse, så man risikerer ikke at ramme forkert, selv om tastaturet ikke fylder mere end en lommeregner. Targus har også et numerisk tastatur i en version med ledning, som kobles til den bærbare computer via USB-porten. Begge numeriske tastaturer er kompatible til pc og Mac. Targus Wireless Numeric Keypad, AKP11EU, koster 219 kroner. Måske den perfekte gave til talknusere?

www.targus.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.