Noter på computeren med Evernote

Noter på computeren med Evernote

Det er blevet nemmere at tage noter på computeren. I takt med tiden dukker der til stadighed flere og flere gode muligheder op, når man mangler et program eller en tjeneste til at hjælpe én, når der skal tages noter. Microsoft har i mange år haft pænt stor succes med deres OneNote, som er et program, der går på tværs af Office-pakkens programmer. OneNote er ikke gratis, så hvis man er studerende, er det som regel populært med gratis alternativer. Det behøver nemlig ikke at koste penge, hvis man har brug for at tage noter på computeren. Evernote er en gratis tjeneste, som jeg har brugt igennem nogle år. Nu fylder Evernote seks år og der er lidt nyheder på vej

På verdensplan er der omkring 100 millioner brugere af Evernote. I Danmark er vi cirka en halv million brugere, som hver dag tager noter, gemmer dem med hinanden og deler andre ting og sager, for eksempel billeder og tegninger. Ved at tage noter i Evernote har du dem altid på dig, uanset hvor du er, idet noterne gemmes oppe i Evernotes sky på det store internet. Dette betyder at du altid kan råde over dine noter, også på tablets og smartphones. Du logger ganske enkelt ind på din konto og vupti: så har du dine noter ved hånden.

Evernote åbner desuden for et nyt tiltag, som de kalder Evernote Market. Der er tale om en online butik, hvor Evernote har udpeget sig nogle fysiske genstande, som passer ind i konceptet. Du kan således for eksempel købe en stylus pen til din smartphone eller tablet, så det bliver endnu nemmere at tage noter. Det kunne også være en scanner, der gør det nemmere for dig at scanne dine dokumenter ind i din note-mappe hos Evernote. Ved at handle nogle af varerne slipper man altså for at skulle bestille fra USA. Nu foregår handlen via shops i Europa. Evernote er amerikansk og holder til i Californien.

https://evernote.com/intl/da/

Læs også