Norton med ny sikkerhedspakke

Norton med ny sikkerhedspakke

Norton er et af de firmaer, som er ude med en ny sikkerhedspakke til netsurfere som dig og mig. Vi skal passe grundigt på, når vi surfer nettet tyndt, og selv om mange anser sig selv for at være velpolstrede ved netsurfing, er der al mulig grund til at advare imod snyd, svindel og bedrag. Der skal altså ikke meget til, før vi mennesker pludselig står med håret i postkassen, fordi vi er ramt af noget skidt på computeren. Faktisk serverer Norton 3 sikkerhedspakker til folket: Norton 360 Multi-Device, Norton 360, Norton Internet Security og Norton AntiVirus.

Angreb på internettet er i stigende tendens. Sidste år steg antallet af sådanne webangreb ifølge Symantecs Internet Threat Security Report fra 2013 med 30 procent. Derfor er Norton opsat på at skabe sikkerhedspakker, som beskytter os imod malware og andre ubehageligheder på nettet. Netop malware er en hyppig ubekvem gæst på alskens hjemmesider, så Norton har taget en beskyttelsesmotor i brug. De kalder den for Sonar, og Sonar arbejder ud fra en forudsætning om, at malwares måde at opføre sig på ikke ændres. Sonar gør det muligt for de nyeste produkter at opdage og lukke ned for malware, som camoufleres ved at operere lige så stille i Windows, uden at du lægger mærke til det.

Desuden har Norton forsøgt at gøre det endnu nemmere at betjene sikkerhedspakkerne. Det er blevet nemmere at downloade og installere sikkerhedspakkerne fra Norton, og disse pakker er desuden tunet yderligere, så de ikke tærer på alt for mange af computerens hestekræfter. Opstartstiden skulle være forbedret med 15 procent og hukommelsesforbruget er forbedret med 100 MB, hvilket burde kunne mærkes på de fleste pc’er i dag. De nye versioner af Norton 360 Multi-Device, Norton 360, Norton Internet Security og Norton AntiVirus kan købes på nettet og hos udvalgte forhandlere. Prisen på Norton 360 Multi-Device er 799 kr. Prisen på Norton 360 er 699 kr. Prisen på Norton Internet Security er 599 kr., og prisen på Norton AntiVirus er 499 kr.

www.norton.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.