Nøgne damer skræmmer Apple

Nøgne damer skræmmer Apple

Vi har jo vidst det længe, men nu har et dansk medie oplevet på egen krop, når de halvbare damer pludselig bliver en del af den skinbarlige sandhed i Apple-universet. Altså, her tænker jeg på den konsekvens det kan få, hvis man forsøger at smugle bare damer ind i apps til Apples produkter. Så vågner censuren af sin søvn og nægter den pågældende app adgang til Apples rum. Og hvem er det så, det er gået ud over? Jo, såmænd ingen ringere end Danmarks sladdermagasin nummer ét, Se og Hør. Deres app til iPhone og iPad er netop blevet underkendt som brugbar app. Ikke fordi Se og Hør skriver røverhistorier, men fordi Se og Hør piger skæmmer helhedsindtrykket.

Og det kan jo ikke komme bagpå udviklerne bag Se og Hør appen. De fleste ved at bare damer ikke har noget at gøre i seriøse apps, og derfor valgte Apple at afvise Se og Hørs app. Dette har medført at udviklerne bag appen har udsendt en pressemeddelelse, hvor de beklager deres nød. De kan simpelt hen ikke forstå, at Apple ikke kunne anerkende appen til iBrugerne. Jan Adeltoft fra udviklerne, WebProof, udtaler følgende i en pressemeddelelse:

Pak tudekiksene væk
– Her oplever man en kulturforskel så det basker, mellem den afslappede danske holding til Apple’s amerikanske puritanske dobbeltmoral. Hvis man vil se bare damer kan vi jo blot gå på den amerikanske Google og her få serveret alt hvad der kan tænkes og mere til. Men den eneste mulighed for godkendelse var, at når man downloader en Se & Hør app, skal brugeren først acceptere at vedkommende er over 17 år. Herudover må brugere uden for landets grænser ikke se de bare damer i Se & Hør.

Der hersker ingen tvivl om, at Webproof nu bruger situationen som et springbræt til flere spændende opgaver. Tænk at man kan skabe en ”konflikt” mellem Danmarks største sladderblad og så verdens mest anerkendte firma på smartphone- og tabletområdet. Det er jo intet mindre end genialt, at man kan få sit firma nævnt i spalter og på websites som Nettips. Og vi giver gerne Webproof omtale her, men vi synes ærligt talt at I skal pakke tudekiksene væk og udvikle en app som opfylder de betingelser, som Apple udstikker.

www.webproof.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.