Noget stort er på vej!

Noget stort er på vej!

Forleden dag fik jeg en pressemeddelelse, hvor man ikke står tilbage med de store armbevægelser og lovprisninger over egne evner. I pressemeddelelsen står der blandt andet:

CM Networks ejer, Magnus Kjøller udtaler: ”At vi går i flæsket på nogle af de helt store spillere på markedet bekymrer mig ikke væsentligt. Vi kommer til at få et bedre produkt, der med et point-twist straks belønner 7 millioner registrerede PointShop forbrugere for at tage produktet til sig… Det bliver stort, over-night!

Hovsa! Stod der Pointshop? Sig mig, er det ikke den dersens hjemmeside, der på et tidligere tidspunkt fik kapret danskere, hvor man som bruger pludselig abonnerede på nogle ting og sager, og hvor man for få point kunne få de flotteste objekter. Ved at betale fem kroner vandt man en smart mobiltelefon, men med småt stod der samtidig at man indvilligede i at abonnere på nyhedsbreve, der kostede 270 kroner om måneden (Kilde: Ekstra Bladet).

Forbrugerombudsmanden har kritiseret Pointshops metoder, og på DRs hjemmeside kan man læse en ordentlig stribe udsagn fra læsere, der også har oplevet kedelige tendenser via Pointshop. For nyligt faldt jeg næsten selv i vandet. Jeg faldt enmlig over en reklame, hvor de flot fortalte at jeg kunne vinde fem stk. laber chokolade i form af Daim-bars, hvis jeg blot kunne besvare et enkelt spørgsmål. Jeg fandt svaret i Wikipedia, hvorefter jeg var parat til at hæve gevinsten. I betingelserne stod der først, at jeg selv skulle betale fragt. Det er da ok, men da jeg senere skulle trykke på den afgørende Send-knap stod der endvidere, at jeg nu ville abonnere på ragelse fra Pointshop, og at dette kostede 270 kroner om måneden.

Stor irritation ramte mig, for jeg følte mig virkelig snigløbet af reklamen. Og nu er Pointshop altså på banen med et nyt koncept, hvor de går ”all in”. De søger nu nogle dygtige medarbejdere, så de kan køre kanonerne i stilling. Nettips går hermed Pointshops ærinde, idet vi giver dem gratis PR samt spalteplads til deres jobannonce. Men så får de heller ikke mere. Ikke så meget som et enkelt point!

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.