Nexus 6P Huawei

Nexus 6P Huawei

Så er det lige op over: at Google præsenterer deres 2 nye smartphones. Det sker i morgen den 29. september og det er forventeligt og temmelig sikkert, at det er 2 forskellige modeller fra 2 forskellige producenter, som præsenteres.

LG står bag en ny Nexus 5 model (sådan en smartphone har jeg i denne stund), og den er naturligvis blevet forbedret siden sidst. Der dukker dog også en ny Nexus 6 op, og denne gang er det Huawei, som står bag telefonen. Den kommer til at hedde Nexus 6P.

Der er naturligvis lækket en masse oplysninger om Nexus 6P, og Nettips skal da også være med til at sprede historien, så Google opnår det, de gerne vil opnå: en masse gratis PR inden selve præsentationen. Indtil videre ser det ret sikkert ud, at Nexus 6P får disse ting hæftet på sig:

128 GB lager – og bedre batteri

5,7 tommer LCD gorilla glass skærm i Full HD. Skærmen bliver altså i samme størrelse som den hidtidige Nexus 6 fra Motorola.

Der bliver lagt en Qualcomm Snapdragon 808 processor i den kommende Nexus 6P

Overraskende ser det ud til, at Nexus 6P kun udstyres med 3 GB RAM. Her havde jeg gerne set, at den var udstyret med 4 GB RAM.

Til gengæld får du mulighed for at få fingrene i en smartphone med et lager på op til 128 GB – altså ny rekord hvad det angår.

Nexus 6P er pakket pænt ind i en stålkonstruktion, som giver en totalvægt på 178 gram.

Batteriet er på 3450 mAh, hvilket jeg vil glæde mg meget til. Måske har vi en smartphone, som kan holde over et døgn uden belastende opladninger.

Apropos opladning så kommer det til at foregå med en USB type C opladning.

Fingeraftrykssensoren hjælper dig med at beskytte din smartphone. Det betyder at du kan bruge dit fingeraftryk til at låse denne Nexus 6P op med.

Android Marshmallow er lagt ind på Nexus 6P, altså det allernyeste styresystem fra Googles Android.

Nexus 6P fås i forskellige farver: aluminium, grafit, frost og guld.

Skal jeg have denne smartphone? Tja, måske. Nu skal jeg først lige se prisen an, for jeg er også en anelse lun på Moto X Style, som kommer til at koste omkring 3.500 kroner. Jeg afhændte min OnePlus 2 efter få dages afprøvning.

Dog ser Nexus 6P ud til at være en smartphone efter min smag. Og så kan jeg mægtigt godt lide Nexus konceptet, hvor du hele tiden får de nyeste opdateringer til Android, og hvor du har en Android version uden utidig indblanding fra producenternes software udviklere.

Hold øje med www.google.com/nexus som snart vil vise dig de kommende Nexus modeller. Er du spændt? Jeg er – en smule.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.