Nettips Forum er en succes

Nettips Forum er en succes

Vi er selvfølgelig stolte at vi har rundet et skarpt hjørne med artiklerne (vi rundede 3000 artikler forleden dag), men vi er egentlig mere stolte over en ting, hvor det er brugeren der sætter dagsordenen, nemlig Nettips Forum. Da forum i sin tid blev diskuteret, var der mange skræmmende eksempler med i overvejelserne. Vi så en slags fora, hvor der næsten aldrig blev skrevet i og andre hvor bølgerne gik alt for højt, selv om folkene der havde lagt et stort arbejde i netop disse fora prøvede at dæmpe gemytterne.

Hatten af for medlemmerne
Man lærer så lang tid man lever, så efter startskuddet på vores forum, har vi fra tid til anden måtte lave noget om for at det det skulle køre bedre, og der er stadig ting der kan forbedres. Hen ad vejen når vi nok også det, men da det er et hobbyprojekt tager det lidt mere tid.
Jeg tror ikke der er nogen, der har den perfekte opskrift på et forum, men det ser ud til at vi er så privilegerede, at ideen med dette forum har ramt noget af det rigtige, nemlig at det skal være et rart sted at være. Det har man som admin egentlig kun lidt indflydelse på, da det er måden folk tiltaler hinanden på der er det afgørende, og her må jeg tage hatten af for forummedlemmerne.

Jeg har flere gange måtte sande at det er et hurtigt forum vi har. Når jeg lige troede at jeg havde noget af det sidste nye inden for it-området, og så får en PM om, at emnet har været oppe at vende for flere dage siden i forum, så finder man ud af, at man nok ikke er så hurtig mere som man troede. Jeg har fundet ud af at dette forum behandler så mange emner, og der er så mange interessante svar, at det efterhånden er fast kutyme lige at tjekke forum først, inden jeg leder på Google.

Hans-Georg installerede Ubuntu
Vores Linux-forum har der været rimelig gang i og selv om nogle har dømt Nettips som Linux-fjendsk, har vi beholdt det i vores forum, fordi det er sjovt at følge med i, men også være farligt at besøge… Admin The Slayer og menigt forummedlem Balder havde en diskussion om Linux, nærmere betegnet om noget, der hed Ubuntu, og det er ikke navnet på en afrikansk stamme. Det lød utroligt interessant det de kom frem til, så jeg tog chancen og hentede den nye version af Ubuntu ned til min computer. Herefter kørte jeg den som en live-cd, det vil sige uden at installere programmet. Det viste sig at The Slayer og Balder havde ret: Ubuntu så virkelig interessant ud, så jeg faldt for fristelsen og installerede det på den bærbare.

Det er godt nok første gang jeg gang jeg har installeret et operativsystem i forbifarten, men jeg har haft utroligt travlt et stykke tid nu. Det ser utroligt spændende ud, og de ting der måske skal laves om, har jeg allerede set svarene på i forum, så det er bare lige med at få tiden til at gøre det helt færdig, så jeg regner med det bliver på maskinen.

Jeg har fundet ud af at uanset om man kender til EDB eller bare vil have en sjov oplevelse, så er forummet altid et besøg værd, og det er kun muligt hvis brugerne bakker op om ideen.

Så lige til slut en tak til jer, som gør dette forum til det det er.

http://www.nettipsforum.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.