Netdating – kun for kvinder?

Netdating – kun for kvinder?

Godt nytår! Er det i 2014 at du skal finde dit livs partner, eller har du fundet vedkommende? Har du styr på villa, vovhund og Volvo og kører dit familieliv bare derudad i et passende tempo? Må jeg så godt spørge dig om en ting: hvordan løb du ind i dit livs udkårne? Mødte du vedkommende nede ved benzinstanderen, eller mødte I hinanden på arbejdspladsen? Skete det under en af de famøse julefrokoster, eller havde Kirsten Giftekniv gjort forarbejdet godt? Mange møder hinanden på nettet via netdating, og Single.dk, som er sådan et site der formidler kontakt mellem mennesker, fastslår at kvinderne har størst chance for at finde kærligheden via netdating.

Single.dk har nemlig tjekket mange tusinde profiler ud, og ud af disse tal kan man læse en række konklusioner, som måske overrasker en eller flere læsere. For eksempel er mænd mere aktive på netdating end kvinder. Her står der 55 procent imod 44 procent for respektive mænd imod kvinder. Med andre ord har kvinder større chancer for at blive kontaktet end mændene. Og kigger man på mændenes fysik fortæller statistikken at de i gennemsnit er 1,81 meter høje og vejer 81 kg. For kvinderne er tallen anderledes. Gennemsnitshøjden er 1,68 meter mens pilen på vægten står ud for 66 kg. Man bør dog lige have med i denne sammenhæng, at vi mennesker somme tider kommer til at pynte på vægttallene, så du kan formentlig roligt lægge 2-3 kg til i virkelighedens verden.

Hvis man kigger på netdating og alder, er aldersklassen 20-30 år præget at sultne mænd, mens aldersklassen 30-55 år er ligeligt fordelt mellem mænd og kvinder. Geografisk fordeler danskerne sig nogenlunde ligeligt, når det handler om netdating. Der er heller ikke tale om et storbyfænomen med henblik på netdating. Folk i provinsen er også på netdating, og det sker oftest om søndagen, mens fredag lidt overraskende er den stille dag på diverse datingsites. Måske skyldes det at mennesket tit bevæger sig ud i det ægte byliv om fredagen og derfor er mindre online.

www.single.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.