Nemt at lave hjemmeside

Nemt at lave hjemmeside

Hører du til folket, som har fået lyst til at lave egen hjemmeside? Så fat mod, for der er muligheder nok. En af de nemmere metoder er at benytte servicen fra 123 Hjemmeside. Nettips er partner med denne service, hvilket betyder at hvis du afprøver systemet og beslutter dig for at bruge det fremover, lægges der et par sponsorkroner i vores kaffekasse til driften af Nettips. Hvad og hvordan du gør det på 123 Hjemmeside er relativt nemt. Se bare her:

Prøv det gratis. Du kan prøve systemet af i 30 dage. Hvis det ikke er noget for dig, udløber servicen automatisk efter de 30 dage. Hvis du derimod ønsker at fortsætte, skal du pt. betale 159 kroner i kvartalet. Man kan helt sikkert finde andre måder at oprette hjemmesider på og til en billigere pris. Det kan du for eksempel læse om i artiklen Hjemmeside for begyndere.
123 Hjemmeside er dog relativ let at komme i gang med uden at skulle tænke på FTP og den slags.

Du opretter en hjemmeside på tre minutter eller deromkring, og du vælger imellem en række forskellige design og skabeloner. Lav for eksempel fotoalbums, udgiv dine videoklip eller opret din egen dagbog.
Ved at logge ind i systemet med dit personlige brugernavn og adgangskode har du hele tiden mulighed for at ændre på din egen hjemmeside, og du kan gøre det fra hvilken som helst computer – bare den har internetadgang.

Lyst til at lave hjemmeside?

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.