Nem hjemmeside

Nem hjemmeside

Går du med tanker om at skabe din egen hjemmeside, er der et nyt, dansk tilbud på hylderne. Det er Nemmehjemmesider.dk som er på trapperne med en hjælpende hånd til folk, der gerne vil have eget website, men som synes at opgaven virker uoverskuelig. Her har Nemmehjemmesider et tilbud, hvor du gratis kan afprøve et system, som ikke kræver viden om design eller programmering. På få minutter har du en hjemmeside klar, lokker firmaet med, og de postulerer sågar at det både henvender sig til private og virksomheder. Og så kan det afprøves gratis i 30 dage.


60 sekunder. Så hurtigt kan det gå, skriver Nemmehjemmesider i en pressemeddelelse. Herefter er det op til dig at placere tekst, video og billeder på sitet, som selvfølgelig også kan gøres laber med et pænt baggrundsbillede. Prisen er gratis de første 30 dage. Hvis du vælger at fortsætte med løsningen, koster det 15 kroner pr måned. For denne pris kan du oprette 10 sider og 20 billeder. Har du behov for mere plads, kan du opgradere mod en øget betaling. Skulle du have specifikke ønsker til design, hjælper firmaet dig også. De tilbyder en komplet hjemmeside med et unikt design for omkring 2000 kroner.


Eller prøv WordPress kursus


Skal jeg sidde på sidelinjen som en Kloge Åge, ville jeg søge andre løsninger. Nettips er partner med 123Hjemmeside som har et lignende tilbud, men her fornemmer jeg klart at du får mere for pengene. Men skulle jeg virkelig anbefale noget, hvor du får maks valuta for pengene, er det at købe plads på et webhotel for omkring 15 kroner pr. måned. Her får du faktisk ubegrænset muligheder med ofte op til 10 GB plads. Dermed er du i realiteten ikke begrænset af et antal sider, og mange webhoteller hjælper dig gerne i gang med et hjemmesidesystem, hvor du kan gå i gang med at skabe en hjemmeside.


I mit job afholder vi kurser i WordPress hvor du på 2 dage kan skabe din egen personlige hjemmeside i et superlækkert CMS, nemlig WordPress, som er verdens mest benyttede CMS løsning. I mine øjne er det klart en bedre investering end færdigløsninger som Nemmehjemmesider eller 123Hjemmeside. Deres eksistens er dog berettiget for folk, som går efter de supernemme løsninger.


www.nemmehjemmesider.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.