Need for Speed: The Run

Need for Speed: The Run

Wrrrooooom! Træd speederen i bund. Drej på rattet og gør dig klar til hæsblæsende forfølgelser på skærmen. Need for Speed er nemlig ude i nyeste version, og det sker med følgetitlen The Run. Hermed er verdens allerbedste racerspil klar til at hypnotisere fartgale personer som undertegnede med diverse biljagter på tværs af USA, og Need for Speed har da også allerede opnået kultstatus blandt bilentusiaster, som sætter pris på gode spil på computer og konsol. Need for Speed: The Run skal nok blive et hit. Lige som de foregående udgaver, der er de bedst sælgende bilspil nogensinde. Dette spil er nummer 18 i rækken, siden 1994, hvor det første spil udkom.


I Need for Speed: The Run handler det om at drøne løs på tværs af USA, fra Golden Gate til Empire State, og  med stjernerne Christina Hendricks, Sean Faris, Irina Shayk og Chrissy Teigen er der ikke overladt meget til tilfældighederne. Her er der nemlig tale om særdeles charmerende og smukke skuespillere, som indtager diverse roller i spillet. I jagten på førstepræmien på 25 millioner dejlige dollars overtager du hovedrollen som Jack Rourke, mens du gør et forsøg på at slippe helskindet igennem et vanvittigt ræs mellem San Francisco og New York. 200 fartdjævle er efter Jack, og det samme er selveste mafiaen samt politi, så Nettipslæserne kan sikkert godt forstå, at Jack er en presset herre.


Need for Speed: The Run præsenterer en lang række udfordringer og multiplayer-muligheder. Den anerkendte Autolog-funktion vender også tilbage og giver bl.a. løbende feedback, som sikrer, at spillerne altid er klar til mand mod mand-dueller med både venner, rivaler og andre online-konkurrenter. Grafikken i spillet er som vanlig flot, hvor USA’s imponerende landskab og landeveje frister dig til at smække sømmet i bund. Men pas på de isglatte veje ved Independence Pass! Det kan være svært at styre sig, når biler som 2012 Porsche Carrera S og 2012 Lamborghini Aventador holder klar i kulissen. Need for Speed: The Run udkommer Xbox 360, PlayStation 3, PC, Wii og Nintendo 3DS.


www.needforspeed.com


{qtube vid:= vEwUtcDkOgs}

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.