Musikvideoer fra YouTube på uWall

Musikvideoer fra YouTube på uWall

Youtube er fyldt med musikvideoer. De fleste pladeselskaber bruger Youtube som PR-kanal, og det er da også ret smart, idet mange millioner mennesker valfarter ind på Youtube dagligt for at få det daglige video-fix. Der skal ikke megen søgning til for at finde bestemte videoklip med forskellige musikere og bands, og i mange tilfælde finder du videoklip i sublim kvalitet. Faktisk er det omfanget af musikvideoer, der kan være det største problem på Youtube, for hvor Søren skal man starte?

Her er websitet uWall et godt bekendtskab. Hjemmesiden fokuserer nemlig udelukkende på musikvideoer fra Youtube, og uWall lister disse musikvideoklip op på forskellig maner. Ved første øjenkast er det de mest populære musikere og bands, der toner frem på hjemmesiden for uWall, og ved at holde musen henover ansigterne får man straks at vide hvem der er tale om. Men der gemmer sig andre muligheder på sitet.

Lav dine egne playlister
Et klik på Shuffle serverer en tilfældig playlist med forskellige musikvideoer, og her gælder det om at lære at leve emd irriterende reklamer. Bare rolig, de forsvinder når videoklipper er klar på skærmen. Et klik på Top songs præsenterer en række af tidens største favoritter i musikverdenen, men du kan naturligvis også søge efter den musik du ønsker at se. Skulle dette ikke være dækkende, bør du kaste et blik på Genres-menuen øverst til venstre på sitet.

Genres giver adgang til en række forskellige musikgenrer: pop, 80’er-musik, rock, jazz, blues, classical, reggae, rap, dance og mange flere. Det er i og for sig temmelig smart, for herigennem udvider du nemt din musikalske horisont: pludselig hører du musik som du ikke kender fra en bestemt genre. Hvis du registrere dig på sitet, får du mulighed for at oprette og gemme dine egne playlister over musikvideoer. Du kan også nøjes med at lytte og se andre brugeres playlister.

www.uwall.tv

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.