Musik til MP3-afspilleren

Musik til MP3-afspilleren

Mens det stadig er lovligt, er det på tide med en guide, der viser hvordan du overfører din musik fra cd’en til MP3-afspilleren. Da der findes et hav af MP3-afspillere på markedet, kan jeg ikke garantere at denne guide virker for alle, men jeg mener nu nok at chancerne er gode.

Først og fremmest skal du have et program, der bruges til at konvertere musik-cd’ens indhold til det berygtede og berømte filformat MP3. MP3-formatet betyder at du kan nyde musikken i næsten samme høje kvalitet, som den forefindes på cd’en. Dog fylder MP3 blot en tiendedel af det format, som ligger på cd’en.
Programmet Audiograbber hjælper dig med det. Et klik på knappen Kopier sætter kopieringsprocessen i gang, og hvis du har sat et ”hak” i feltet MP3, vil programmet overføre musikken til harddisken i MP3-format. Audiograbber er efter min mening et supergodt og brugervenligt program, og så er det helt gratis. www.audiograbber.com-us.net

Kopier musikken til MP3-afspilleren
Når musikken er kopieret til harddisken, er du klar til at kopiere den over på MP3-afspilleren. Du forbinder afspilleren til computeren via det medfølgende USB-stik, og Windows XP finder sandsynligvis selv afspilleren og installerer den som ”Flytbar disk”. Herefter gælder det om at finde musikken, som Audiograbber har kopieret. Den finder du typisk på C:\Audiograbber. Marker det eller de numre, som du ønsker at overfører til afspilleren, højreklik på markeringen, vælg Send til og klik på Flytbar disk. Så skulle en kopiering starte og musikken er snart klar til at fylde dine øregange, mens du er på farten med MP3-afspilleren i lommen.

www.audiograbber.com-us.net

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.