Musik med på stranden

Musik med på stranden

Hvilken glædelig tid der kommer os i møde. Snart skal vi på stranden med vennerne, og en af ingredienserne plejer at være musik. Et glas vin, lidt bål og så ellers god musik. Hentet direkte fra din smartphone, som måske er koblet til Spotify eller TDCs musik jukebox. Der er med andre ord lagt op til den store hygge, dog med den udfordring at højttaleren i en smartphone sjældent er god nok til at sprede de liflige toner i kvalitet. Men det er der råd for. Jabra er ude med en smart og laber højttaler, som ikke er større end at du kan have den med under armen. Højttaleren hedder Jabra Solemate, og den koster lige under 1.500 kroner.

 

For disse penge får du en højttaler, som ifølge pressemeddelelsen lover dig god og fyldig lyd, og højttaleren er pakket så fornuftigt ind, at den klarer sågar sand og vand i rimelige mængder. Højttaleren kobles til din smartphone via Bluetooth eller via kabel. Du bestemmer selv. Dermed sikrer du at lyden fra din smartphone pludselig kan nå hele vejen rundt omkring bålet, og med lidt god vilje kan du byde piger og drenge op til dans, mens Jabra Solemate sørger for en ordentlig lyd. Højttaleren kan naturligvis også kobles til din pc, og dermed får du mulighed for en ordentlig lyd, hvis du streamer videoklip fra YouTube eller tuner ind på en god film på Netflix. Jabra Solemate kan klarer op til ti timers brug, inden den atter skal til genopladning.

Nu har jeg så haft mulighed for at have sådan en Solemate i hænderne. Fra start, når man tænder højttaleren, står det klart, at bassen er pænt fyldig i forhold til den relativt beskedne størrelse. Uden at jabra Solemate er tung, fornemmer man alligevel straks at der er gods i højttaleren, og det gik da også hurtigt med at få koblet Solemate til min smartphone. Et enkelt klik på Bluetooth, og i løbet af 45 sekunder var der forbindelse imellem smartphone og højttaler. Herefter gjaldt det om at få tunet ind på Spotify, hvor jeg øjeblikkeligt satte noget musik med Rush på. Dette gedigne canadiske rockband satte straks stemning på terrassen, og lyden i Solemate er virkelig god. Prisen på de 1.500 kroner kan forskrække nogen, men hvis du mangler en god transportabel lydkilde, kan jeg kun anbefale dig at få et prøvelyt i nærmeste butik.

www.jabra.dk

{fcomment}

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.