Musik apps til din smartphone

Musik apps til din smartphone

Apps er kommet for at blive, tror jeg, og man finder i tusindvis af forskellige apps til de små, labre smartphones, der findes på markedet. Nettips serverer en række ideer til musikalske apps, der ændrer din smartphone til et spillende objekt i miljøet!

DR Radio
DR har netop smidt denne app på marked, hvor du uden problemer kan lytte til DRs fremragende digitale radiostationer. Du finder P3, P4, jazz, pop, rock, P6 Beat og meget mere. Husk eventuelt at bruge Wifi, når du lytter til DR, da du ellers risikerer at blive ”fanget” på et for højt dataforbrug.

Shazam
Hvem spiller? Ja, du kender sikkert udfordringen, når et nummer ryger igennem æteren. Med Shazam sætter du din smartphone foran højttaleren, og kort tid efter får du besked om, hvem der spiller. En god app til folk med hang til musikquiz.

Cubed
En ganske god MP3 afspiller til din smartphone. Programmet er nemt at navigere rundt i, og du finder din musik let og elegant via en tredimensionel ”terning” som du raffineret drejer trundt med dine fedtede fingre!

Winamp
En anden afspiller kunne være Winamp. Winamp har været på banen i mange år, og den er naturligvis også ude i en app til Android. Synkroniser din musik på pc’en eller lyt til streamede radiostationer.

Du finder de enkelte apps i App store eller Marked – eller hvordan du nu ellers finder og installerer apps.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.