Mus og tastatur fra HP

Mus og tastatur fra HP

HP er i gang med en offensiv, der handler om trådløse produkter. Derfor bliver indbakker som min mindet om disse produkter via farverige pressemeddelelser. Det er i og for sig meget rart, for det kan somme tider være noget anstrengende at finde nyheder her, der og alle vegne.

Med HPs satsning har jeg dermed fået nogle it-emner, som jeg vil dele med dig. Det er jo ingen hemmelighed, at vi her på Nettips.dk godt kan lide at nørde lidt rundt i tingene, især hvis det er nye produkter.

HP har blandt lanceret et trådløst sæt, hvor mus og tastatur udgør bestanddelene. Der er tale om gode og nydelige produkter, som er velkomne på et marked, hvor det ofte er Microsoft og Logitech, der stjæler overskrifter. Især er jeg faldet for HPs tastatur, HP Wireless Desktop C7000, som er et dejligt og tyndt tastatur med behagelige taster samt trådløs mus. Nogle tastaturer har den irriterende egenskab, at de larmer, hvis man skriver på en lidt hård måde. Denne larm er heldigvis ikke til stede med dette sæt fra HP. Musen har standardstørrelse og fungerer fint, om end den ikke er noget vildt specielt. Sættet er set til omkring 500 kroner.

Se mere på HPs hjemmeside

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.