MP3 på den nemme måde

MP3 på den nemme måde

Musik på computeren er næsten lig med MP3-filer. Der findes ganske vist tjenester som Spotify og TDC Play, som streamer musikken direkte ned på din computer, men hvis man skal overføre musik til en MP3-afspiller, må man ty til software, der kan konvertere den købte musik til rette format. Windows Media Player kan sagtens klare denne sag, men der findes alternativer. En af de pakker, som er helt ny for mig, hedder MP3 Toolkit. Her får du en gratis pakke med værktøjer, der hjælper dig med dine MP3 gøremål. Du skal måske rippe en cd til MP3-format, eller du har musikfiler liggende i et andet format og har derfor brug for at konvertere filerne. MP3 Toolkit kan blive en af dine bedre venner.

Der er sådan set muligheder nok, når programmet er installeret. Åbningsskærmen giver dig en række muligheder, og nogle af dem er:

MP3 Converter. Konverter dine filer fra et musikformat til et andet. Du kan arbejde med en eller flere filer ad gangen, eller du kan hive en hel mappe ind og konvertere hele molevitten i mappen på én gang. Du kan naturligvis selv vælge hvilken kvalitet musikken skal konverteres til.

MP3 Tag Editor. Tags i dine MP3 filer bruges til at lagre en masse information om musikfilerne. Kunstnere, albums, komponister og hvad der nu ellers ligger af oplysninger om musikken ligger i disse MP3 tags, og denne editor bruger du altså hvis du skal tilføje eller rette i disse tags.

MP3 Cutter. Et nyttigt lille værktøj, som du bruger hvis du skal skære i noget af musikken. Måske ønsker du at fjerne en lang intro til et stykke musik, eller du har måske en ide om at skabe dine egne ringetoner til mobiltelefonen. Dette ordnes snildt via MP3 Cutter.

Denne MP3 pakke tilbyder altså at hjælpe dig på basale områder, når det handler om MP3. I mine øjne er det en oplagt pakke at installere, hvis man skal have fikset små ting, der vedrører MP3. Værktøjerne er relativt nemme at arbejde med, så i mine øjne er det en udmærket løsning for gennemsnitsbrugeren. Pakken arbejde med mange forskellige formater, for eksempel AAC, ASF, AVI, FLAC, FLV, MP4, M4V, M4P, MOV, MP3, MPG, OGG, RM, WAV, SWF, WMV og WMA

http://www.mp3toolkit.com/

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.