Mødom til salg

Mødom til salg

Alt er snart til salg på nettet så hvorfor ikke sætte en mødom til salg? Den 18-årige student Rosie Reid fra Bristol University er gået usædvanlig langt i sin protest mod den store gæld, som mange studerende har efter et fuldført studium. Rosie Reid, som er overbevist lesbisk, satte i begyndelsen af året sin mødom til salg over nettet, men da auktionsstedet forlangte, at hun skulle trække sit tilbud tilbage, fortsatte hun på sin egen hjemmeside.

En talsmand for Avon og Somerset politi har meddelt, at da sagen er i en såkaldt gråzone, kan de ikke foretage sig noget som helst. Universitetsledelsen har ingen kommentarer, da sagen ikke har med universitetet at gøre, og kvinden er trods alt voksen (skulle man mene). Rosies mor, Jenny, udtaler at familien hele tiden har været imod ideen, men ikke har kunnet overtale d en yndige Rosie til at opgive ideen.

For ikke at læserne skal få underlige ideer, kan vi oplyse at auktionen er overstået, og det vindende tilbud var på 8400 engelske pund, skulle cirka være 90.000 kr.
Rosie har oplyst at den person, som havde afgivet tilbudet, vil blive kontaktet i dag. Mon han/hun står ved sit bud?

Min personlige mening om denne specielle mødomssag er nok, at jeg ved ikke om jeg skal grine eller græde over, at sådan noget sker.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.