Modeblogs er populære

Modeblogs er populære

Du sidder i øjeblikket på en hjemmeside, som har fokus på it og den slags. Nettips er en hjemmeside, som synes at it, smartphones og gadgets er det eneste saliggørende, og efter at vi hoppede over til WordPress, siger jeg somme tider at vi driver en it blog. Blog er nemlig vældig populært, og så synes jeg at vi skal være en it blog.

Nogle af de blogs, som er endnu mere populære end en almindelig it blog, er modeblogs. Disse modeblogs har en hel masse fans, som dagligt besøger modesiderne for at læse dette og hint om mode for kvinder og mænd. Modeblogs er måske den form for blogs, som har størst interesse i befolkningerne, og derfor er man begyndt at uddele priser til populære, nyskabende og interessante modeblogs.

Modeblogprisen 2015 er netop uddelt. Det skete på Børsen i København, hvor 400 mennesker mødte op for at hylde de dygtige modebloggere. Modeblogprisen blev stiftet for 4 år siden, og det er webshoppen Miinto.dk der står bag. Igennem aftenen blev den ene blogger efter den anden rost til skyerne, og når det nu handler om blogging og dermed internettet, er Nettips ikke for fine til at give vinderne en hyldest med på vejen.

Og vinderen er …

Da jeg intet forstand har på modeblogging, vil jeg nøjes med at videreformidle navnene på de modebloggere, som rendte med priserne. Der skal lyde et tillykke herfra. Fortsæt det gode arbejde, så danskerne kan nyde jeres visdomsord om mode og den slags. Personligt er jeg begejstret for mine Wrangler jeans og New Balance sko.

Årets nye modeblog
Polaris Journal: www.polaris-journal.com

Årets personlige modeblog
Twinpeaks: www.twinpeaks.dk

Årets visuelle koncept
Polaris Journal: www.polaris-journal.com

Læserprisen
Fie Laursen: www.fielaursen.dk

Årets Mandlige modeblog
Dansk Mode: www.danskmode.com

Årets Kvindelige modeblog
Nemesis, Babe: www.nemesisbabe.dk

www.modeblogprisen2015.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.