Mobiltelefon til arbejdsfolk

Mobiltelefon til arbejdsfolk

De fikse smartphones har invaderet samfundet. De er overalt, og hvis du en dag forbi en kø eller et ventested ved en busholdeplads eller på perronen, så vær sikker på at minimum halvdelen af det ventende folk står og glor ned på deres smartphone. Og de er da også smarte de hersens smartphones. Jeg har selv en og bruger den med stor fornøjelse. Nexus 5. Køb den hvis den kommer til din by!

Ulempen ved smartphones er deres skrøbeligheder. De tåler ikke ret meget. Et lille drop fra øjenhøjde og skærmen er flækket. Lidt vand eller fugt og elektronikken ser sort. Lidt surf og dataforbrug og straks opdager du at over halvdelen af batteriet er brugt op. Selv om de er smarte, er der også grænser for smartheden. Hvis du er træt af ovenstående scenarier, er det måske en RugGear RG100 du skal have fat på.

RugGear RG100 er en ny mobiltelefon, som de færreste formentlig kender. Der er tale om en lille, men hårdfør mobiltelefon, som kan holde til lidt af hvert. Den er både støv- og vandtæt, og hvis du ved et uheld skulle tabe mobiltelefonen ned på et betongulv fra to meters højde, skulle den også kunne klare det. Det påstår en pressemeddelelse, og så passer det velsagtens.

Brug mobiltelefonen som stikkontakt

Nu er der ikke tale om den smarteste smartphone med stor skærm. RugGear RG100 er en lille gammeldags mobiltelefon med en skærm på to tommer, og den kan samtidig indeholde to simkort, så du både kan bruge den privat og som firmatelefon uden at skulle skifte simkort. Ud over dette har den indbygget lommelygte, og så kan RugGear RG100 fungere som ekstern batteri, hvis du står med et andet batteridrevet produkt, der er ved at udgå for strøm. Forestil dig for eksempel at dit digitale kamera er ved at løbe tør for strøm. Vupti: via et medfølgende USB kabel kobler du din RugGear RG100 og kamera sammen og så fungerer RugGear RG100 som stikkontakt.

Har du brug for en RugGear RG100? Ja, det vil jeg mene hvis du er håndværker, landmand, fisker eller blot ansat i en branche, hvor man har brug for en mobiltelefon, der kan tåle lidt knubs. Prisen for en RugGear RG100 ligger på cirka 1.240 kroner.

www.animal-tech.dk og www.ruggear.co.uk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.