Mobiltelefon på tv skærmen

Mobiltelefon på tv skærmen

Mange af os har som regel en del spændende ting og sager liggende på vores smartphone. Det kan være gode billeder, som vi har knipset med telefonens indbyggede kamera, eller det kan være et underholdende videoklip, som blev fanget under seneste firmafrokost. I dag er det nemmere end nogensinde at dele sådanne billeder og videoklip pr mail eller via sociale medier som Facebook og YouTube, men af og til kunne det være rart, hvis man kunne blæse indholdet fra mobiltelefonen op på tv skærmen.

Visse fjernsyn har sikkert Bluetooth modtager, men langt fra alle. Hvad gør man så? Jo, man kunne fx anvende et kabel, der forbinder mobiltelefon med tv skærmen.

Et kabel hjælper dig

Sandberg er ude med et kabel, der skulle kunne klare paragrafferne. Dette kabel hjælper til med at levere vidoklip i HD kvalitet direkte op på husets fladskærm. Dette kan blandt andet lade sig gøre, fordi Nokia, Samsung, Silicon Image, Sony og Toshiba for få år tilbage gik sammen om at skabe The MHL Consortium.

Dette konsortium har det formål at danne en fælles platform for udveksling af digital lyd og billede mellem mobile og faste medie-enheder. I dag findes der over 200 millioner smartphones, som understøtter denne MHL. Kablet fra sandberg gør det dermed let at overføre indhold fra mobiltelefon til tv skærm. Prisen for kablet er 149 kroner og kan skaffes via Sandbergs hjemmeside. Bemærk dog at Samsung Galaxy S3 og S4 kræver en ekstra adapter for at kunne levere MHL signal.

www.sandberg.it

Læs også

3 Comments

  1. Allan F

    Det er en rigtig god idé – både som gadget og som evt julegave mv. Nu håber jeg, at andre smartphones end de af MHL Koncortiet’s indeholdte, kan tilsluttes på samme vis.Der står ganske vist, at de lidt ældre Samsung modeller kræver en adapter. Anyway, den skal bestemt kigges efter i sømmene

    Reply

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.