Mobiltelefon på computer

Mobiltelefon på computer

Skulle der sidde læsere og tænke at det kunne være drønsmart at styre mobiltelefonen fra computeren, så er der muligvis hjælp her og nu. Hvis man altså har en Android-telefon. Der findes jo en stor bunke apps til Android, og den ene app kan noget den anden ikke magter. Ved et tilfælde faldt jeg over AirDroid, og denne app skaber forbindelse fra din Android mobiltelefon til din Windows computer – igennem luften. I mine øjne er det svært at se det store formål med sådan en app, men tilhængere mener at den kan spare dig tid, idet du ikke behøver at bruge ressourcer på at stirre på telefonen, mens du sidder ved computeren…

Det hele foregår via WiFi, altså en trådløs internetforbindelse, og en browser. Du installerer AirDroid på telefonen, hvorefter du har mulighed for at etablere forbindelse til telefonen via en browser, fx Internet Explorer eller Firefox. Det sker via en IP-adresse, som du indtaster i adressefeltet, og kort efter skal du indtaste et password. Hermed skaber du forbindelse mellem telefon og computer. Du får således mulighed for at gøre ditten og datten på telefonen, idet en række ikoner og værktøjslinjer er klar på din computerskærm. Derfor kan du eksempelvis læse telefonens SMS beskeder på computerskærmen, eller lytte til telefonens musik, hvis det er det du ønsker at bruge tid på. AirDroid er gratis og kan hentes via Marked.

Læs også

4 Comments

 1. Arne H. Jørgensen

  Tak for svaret.
  Er der en måde at blokere al kommunikation fra Sony. Jeg bruger kun telefonen til samtaler og sms.
  Venlig hilsen,

  Reply
  1. Allan Bojsen

   Ikke mig bekendt. Desværre. Jeg googlede emnet her il morgen og læste kun frustrationer og vrede kommentarer over Sonys såkaldte “bloatware”.

   Reply

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.