Mobilt bredbånd kvit og frit i seks måneder

Mobilt bredbånd kvit og frit i seks måneder

Mobilt bredbånd gratis - sådan da - fra TelenorUanset hvilket teleselskab man har, så vælter det ind med tilbud om forskellige pakkeløsninger, fra de forskellige teleselskaber, i denne her får bredbåndskunder hos Telenor nu mobilt bredbånd kvit og frit.
 
Tilbuddet fra Telenor
Telenor belønner nu alle bredbåndskunder med mobilt bredbånd. I løbet af de næste uger modtager kunderne tilbuddet om gratis mobilt bredbånd i seks måneder med posten. Kunderne skal også have muligheden for en god forbindelse, når de er på farten, lyder det fra Telenor.
Når Telenors bredbåndskunder i løbet af de næste uger åbner postkassen, så ligger der en gave til dem fra Telenor. Nemlig mobilt bredbånd kvit og frit i seks måneder. Derefter kan de beholde abonnementet til halvdelen af normalprisen. Tilbuddet gælder både private og erhvervskunder.

Fakta om Telenors gave til bredbåndskunderne
• Bredbåndskunderne kan bestille deres gave på telenor.dk eller i en af de mere end 200 Telenor butikker.

• Tilbuddet gælder både private og erhvervskunder, der har bredbånd hos Telenor og herunder også kunder med Mobildeal, firmabetalt bredbånd og bredbånd betalt gennem en bruttolønsordning.

• Kunderne skal ikke betale oprettelsesafgift. De får tilbudt abonnementet Mobilt Bredbånd Small kvit og frit i seks måneder samt mulighed for at låne et mobilt bredbåndsmodem.

• Abonnementet inkluderer 1 Gb hver måned og download hastighed på op til 1 Mbit.

• Efter den sjette måned kan kunden uden beregning aflevere sit mobile bredbåndsmodem tilbage. Eller han kan vælge, at beholde det til halvdelen af normalprisen på abonnementet. Det vil sige 49 kr. om måneden for Mobilt Bredbånd Small.

• Tilbuddet om mobilt bredbånd vil fremgå af kundens regning som en samlerabat.

• Også nye bredbåndskunder kan få samlerabatten.

• Kunder der i forvejen har både bredbånd og mobilt bredbånd hos Telenor, får nedsat prisen på mobilt bredbånd til halv pris. Det samme gælder mobile bredbånds kunder, hvis de opretter abonnement på almindeligt bredbånd.

• Bredbåndskunder, der ønsker et andet abonnement end Mobilt Bredbånd Small, kan få det til halvdelen af normalprisen.

Kommentar.
Det her burde være det centrale i pressemeddelelsen, så jeg har skåret en del væk. Uanset hvilket selskab du har, kan det fra tid til anden være en god ide at se sine aftaler igennem, for med alle de slagtilbud de forskellige selskaber kører med, kan der være penge at spare, hvis man holder øje med prisudviklingen og de forskellige selskabers tilbud. Der er dog ingen tvivl om at mobilt bredbånd vinder mere og mere frem, så mon ikke vi kan forvente endnu mere billigt bredbånd lige om hjørnet.

http://www.telenor.dk/

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.