Microsofts nye mailtjeneste Outlook.com

Microsofts nye mailtjeneste Outlook.com

Ny mailtjeneste der er integreret med Facebook og Twitter skal konkurrere med Gmail og Yahoo.

Microsoft åbnede i går op for en testversion af virksomhedens nye webmailtjeneste som går undernavnet Outlook.com som på sigt kommer til at erstatte Hotmail. Med den nye mailtjeneste håber Microsoft at lokke brugere til fra konkurrenterne Gmail og Yahoo.

Outlook.com tilbyder ifølge Microsoft et nyt og let anvendeligt grænsesnit som fokuserer på meddelelsen uden forstyrrende elementer som eksempelvis annoncer.

Med hjælp fra Exchange Activsync kan brugerne synkronisere sine mailkonto mellem en række forskellige enheder, desuden findes indbygget støtte for Twitter, Facebook, Linkedin og Google. Senere kommer tjenesten til at blive integreret med Skype.

Integrationen med de sociale netværk betyder at brugeren kan se meddelelser fra disse direkte i Outlook.com. Tjenesten tilbyder endda avancerede funktioner for sortering af mail baseret på indhold.

Desuden er www.outlook.com integreret med Office webpaper, som Word, Excel, Powerpoint, Onenote og Skydrive.

Når Outlook slippes i en færdig udgave kommer den nye tjeneste til erstatte Hotmail, men brugerne kommer stadig til at beholde sine mailadresser på Hotmail.com, live.com og msn.com.

-Dagens testversion er bare begyndelsen, Outlook.com er klar til at blive din primære mailtjeneste. Vi forventer os at millioner af brugere kommer til at teste tjenesten. Fra og med i dag kan skaffe dig en e-postadresse på Outlook.com eller anvende din nuværende e-postadresse om du vil, skriver Microsoft i et blogindlæg.

Outlook bør ikke forveksles med Microsofts e-postklient med samme navn, eller webpaper Outlook som giver brugerne af Exchange tilgang til en mailserver via en weblæser.

Kilde: idg.se

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.