Masser af gratis spil

Masser af gratis spil

Jeg fik et lille tip om en hjemmeside, der har masser af gratis spil, og da Nettips altid er på jagt efter gratis ting til læserne, besøgte jeg hjemmeside, Caiman.us.
Det viser sig at der er masser af spil på siden, lige fra små spil på et par hundrede KB til spil der fylder over 50 MB.

For at se om der var spyware i spillene, hentede Nettips 11 vilkårlige spil ned, og der var ikke problemer med nogen af spillene. Alle var spywarefri.
Da det ser ud til at spillene for det meste skal hentes fra ophavsmandens hjemmeside, skal du lige holde øje med om der kommer tilbud du ikke er interesseret i, mens du downloader.
De forskellige spil ligger pakket – for det meste som zip fil – så jeg vil foreslå dig at lave et bibliotek/en mappe, hvor de downloadede spil ligger i. Du kan derefter pakke spillet ud i en mappe med spillets navn, og straks gå i gang med at spille.
Nogle af spillene skal installeres, andre skal bare pakkes ud: så er du klar til at gå i gang.

Spil for enhver smag
Spillene dækker alle former for spilgenrer, og det er for eksempel lige fra kortspil over billard til flyspil, racer og skydespil. Her skulle – med andre ord – være noget for enhver.
Spilkravene til din pc er ikke overvældende, men kik lige efter på forfatterens hjemmeside, hvilke krav der stilles og om du skal være opmærksom på noget angående installationen af spillet.
En ekstra bonus er nok at nogle af spillene også fås til Mac og Linux.
Hvis du skulle rende ind i spyware ved et af spillene, så smid en mail til mig. Så advarer vi om dette spil i artiklen.
Nu er det bare om at klø på, kik ind på siden og kom i gang med spillene. God fornøjelse.

www.caiman.us

Brug kommentarmuligheden
Som det ses under kommentarer, kan Nettips-læsere hjælpe med at undgå spyware. Hvis du finder spyware i nogle af programmerne på denne side, så giv tipset videre til andre ved hjælp af kommentar-boksen. Tak for hjælpen.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.