Mænd, sex og gadgets

Mænd, sex og gadgets

Så faldt jeg pludselig over en amerikansk artikel, hvor amerikanske AskMen fokuserer på forholdet mellem mænd og gadgets. Har tidens teknologiske vidundere i form af computere, tablets og smartphones nogen indflydelse på mænds forhold til kvinder og sex? AskMen stillede deres læsere nogle spørgsmål, og det er der kommet en interessant undersøgelse ud af. Nu skal jeg ikke røbe alt her, og jeg foretrækker faktisk også at sende læserne videre til den originale kilde.

Nå, når folk er på udkig efter en partner, er det stadig den gode, gammeldags ansigt til ansigt, der foretrækkes. Ganske vist findes der et hav af datingsites, hvor man kan udveksle diverse personlige oplysninger, men skriftlig kommunikationer aldrig lige så stærk, som hvis man står over for en anden person. Det kan være svært at udtrykke store romantiske sætninger på skrift, og så er det en kendsgerning at mange har problemer med at stave og læse korrekt. Mænd vil helst møde den udkårne i det virkelige liv, og så er der også mange, som foretrækker at en god ven leger Kirsten Giftekniv.

Undersøgelsen fortæller også at mænd langt hen ad vejen ikke tjekker kærestens elektroniske samtaler, mails og sms-beskeder. Mange siger dog at de godt kunne fristes til denne form for par-spionage, hvis de har mistanke om at kæresten kysser udenom.

Når det handler om sex og de mere lumre sider af forholdet, fortæller 18 procent af mændene i undersøgelsen, at de har sendt frække billeder og beskeder til modparten, hvorimod videochat med sex i forgrunden er ret upopulært.

Nå, jeg slutter her. Jeg har en pokkers masse jeg skal have indhentet…

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.