MacBook Air til 7.000,-

MacBook Air til 7.000,-

Apple er dygtige til at producere labre bærbare computere. Især den nyere serie, MacBook Air, er rost til skyerne for deres lækre design, lethed og elegance. Dertil lægges et maskinrum med tilpas antal hestekræfter og funktionalitet, så de fleste får opfyldt et behov ved køb af bærbar computer. Nu er Apple ude med en runde opgraderinger til MacBook Air, og dermed får du altså mere for pengene. Priserne starter på 7.000 kroner, og når du har lagt de 7 tusindkronesedler på bordet hos forhandleren, får du stukket en Apple æske i hånden med en dejlig bærbar computer i. Lad os kaste et blik på de tekniske specifikationer omkring de nye MacBook Air computere.

Processorerne i MacBook Air er blevet hurtigere, idet de hurtige Intel Core i5- og Core i7-processorer af 4. generation er lagt i ”kabinettet” på maskinerne. Disse processorer er energivenlige, og det betyder at en 13 tommer MacBook Air nu har en batteritid på op til 12 timers arbejde. En 11 tommer MacBook Air kan klare op til 9 timers arbejde. Harddisken i MacBook Air består af flashdrev, hvilket sikrer en lynhurtig behandling af de data og programmer, som du sidder og nørkler med ved maskineriet. Nogle af disse programmer er for eksempel iLife og iWork, som fås gratis med alle nye MacBook Air computere.

Med iLife redigerer du dine yndlingsfilm i iMovie, komponerer ny musik eller spiller klaver eller guitar i GarageBand og så organiserer, redigerer og deler du dine digitale fotos i iPhoto. Pages, Numbers og Keynote er Apples office pakke, og den er gratis og følger med din MacBook Air. Styresystemet er MacOS X Mavericks indeholder en masse nye funktioner og programmer, for eksempel iBooks så du kan læse online bøger på computeren. Programmet Kort hjælper dig med rutevejledninger og kan sende disse til din iPhone. Fikst. Smart. Genialt.

Og så er der jo kostprisen for de spændende MacBook Air

11 tommer MacBook Air leveres med en 1,4 GHz processor med Turbo Boost-hastigheder på op til 2,7 GHz, 4 GB hukommelse samt 128 GB flash-lager fra 7.000 kroner og 256 GB flash-lager fra 8.500 kroner.

13 tommer MacBook Air får du med en 1,4 GHz processor med Turbo Boost-hastigheder på op til 2,7 GHz, 4 GB hukommelse og 128 GB flash-lager fra 7.800 kroner og 256 GB flash-lager fra 9.300 kroner.

www.apple.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.