Mac – den rette tid for handel?

Mac – den rette tid for handel?

Denne husstand har pc’er, som primært står i Microsofts tegn. Windows 7 ruller fortrinligt, men XP’en spøger også stadig, og så har en enkelt netbook lidt Ubuntu installeret i form af en speciel netbook version. Trods en begejstring for Windows 7 så er jeg dog ikke helt afvisende over for at investere i en Mac-computer en dags tid eller to. Min viden om Mac er meget begrænset, og som en ansvarlig borger, der interesserer sig for it, er det vel snart et must at overveje købet af en Apple maskine. Der er jo lige det der med prisen. Vi kommer næppe udenom, at Mac er dyrere end pc, og det er der sikkert mange gode grunde til – grunde som jeg ikke vil komme ind på i denne artikel. Mere interessant er det at tjekke hvornår det kan betale sig at købe en Mac.

Det amerikanske website MacRumors (på fynsk: rygter om Mac) har sammensat en slags prisguide, hvor folkene bag sitet har stillet en række udsigter frem på sitet. Folkene har set på Appleprodukternes levetid, hvor lang tid siden de er kommet i nye versioner smat rygter om kommende produkter fra Apple. Herefter har de – helt uvildigt og udokumenteret – sat anbefalinger ud for de Apple produkter, der er in og trendy. Derved får vi læsere en rettesnor: skal vi handle nu eller kan det betale sig at vente en stund endnu. Prøv at tjekke disse anbefalinger (frit oversat til fynsk) her i midten af februar 2010, hvor linjerne blev forfattet:

Mac Pro: Køb ikke. Opdateringer på vej

Macbook Pro: Køb ikke. Opdateringer på vej

Macbook Air: Køb kun hvis du mangler den. Ny model måske på vej.

iPhone: Køb ikke. Opdateringer på vej

iPod Touch: Køb bare. Intet nyt under solen

http://buyersguide.macrumors.com

Ps. Nu vi snakker om Mac computere. En engelsk kvinde på 24 år er tilsyneladende så glad for sin MacBook Pro, at hun agter at gifte sig med maskinen. Dog kun på uofficielt niveau. Den nydelige pige hedder Hermione, og hun udtaler at Macbook’en – som hedder Alex – er ligeglad med hvordan hun ser ud. – Jeg kan være mig selv sammen med min computer, lyder det fra tøsen. Nettips ønsker hjertelig tillykke med ægteskabet.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.