Lost Laptop

Lost Laptop

Hvis man mister sin mobiltelefon eller ens bærbare computer, så kan det give folk utrolig stress.
Man melder det til forsikringsselskabet,  til politiet og krydser fingrene for at ens personlige data ikke bliver slettet eller lagt ud på nettet,

Lost Laptop Limited.
Englænderen John King fandt for et stykke tid siden en bærbar, som en af hans bekendte havde mistet. Det gav ham ideen til at starte firmaet Lost Laptop Limited, hvor folk der enten har fundet eller tabt en bærbar kan henvende sig til firmaet og der kan efterlyse ejeren eller finderen af en bærbar.

Det er forskel i de enkelte lande på, hvad man skal gøre hvis man finder noget andre har glemt eller tabt. For at kunne finde ud af hvem der ejer den tabte maskine vil nogen prøve på at se på hvad maskinen indeholder af personlige oplysninger, og jeg ved ikke om det kan betegnes som ulovlig omgang med hittegods.

Siden har også billeder af tabte bærbare i Danmark, så hvis du har tabt en bærbar, der endnu ikke er fundet, så kan det være den ligger på denne side.

Kommentar:
Det ser ud til at firmaet regner med at dusørens størrelse afhænger af hvad ejeren er villig til at betale, og det kunne eventuelt få folk til at tilbyde mere end de burde, fordi de vil sikre sig at deres private ting ikke ender i hænderne på fremmede, og det er måske ikke det mest optimale.

http://www.where-is-my-laptop.com/

 

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.