Lille charmetrold fra Sandberg

Lille charmetrold fra Sandberg

Her er en lille fiks nyhed fra Sandberg. Et trådløst keyboard med multi-touchpad som du kan betjene med den ene hånd og ryge cigar, eller hvis du ser en fræk video..æh, med den anden. Vidunderet er såmænd en bette en på 11,2 x 28 cm. Og rækkevidden er på hele 11 meter. Meeen skal du se hende hulahulapigen folde sig ud i al sin pragt på din antikke 12-tommers, skal du nok lidt tættere på.

Du kan også bruge keyboardet til din PlayStation, X-Box og hvad-ved-jeg. Bare ind med den medfølgende USB-modtager og så derudaf… Foruden tastatur, garantibevis og brugsanvisning indeholder pakningen nemlig en lille USB-modtager, som computeren selv genkender, når man sætter den i. Derefter er tastaturet klar til brug.

Touchpad’en gør det ud for alle musefunktioner og tillader også multi-touch. Med multi-touch kan man for eksempel scrolle ved at trække to fingre ned over pad’en eller højreklikke ved at klikke med tre fingre. Der er dog også knapper til højre- og venstreklik under selv pad’en. På trods af den kompakte størrelse er der tilmed blevet plads til nogle multimedietaster, så medieafspilning bliver så nemt som muligt.

Nu sidder du sikkert som en lille artig skoleelev med fingeren i vejret og brænder efter at spørge den flinke frøken Prutter om dit og dat. Men du kan godt holde kæft, kan du! Spørgejørgen! Og få så den finger ned! Grrr…

Hvis ellers du kan læse, så læs videre om den lille “frækkert” til en vejledende pris á 499 danske kroner her:

http://www.sandberg.it/product.aspx?id=630-50

 

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.