Lev livet med The Sims

Lev livet med The Sims

Der er fuld tryk på og gang i den. I al fald når det handler om den spritnye tillægspakke til giganthittet The Sims. The Sims er produceret af Electronic Arts, og de har netop givet grønt lys til endnu en tillægspakke til det særdeles populære børne- og ungdomsspil. Der er tale om en tillægspakke, hvor Electronic Arts lægger op til, at den indre fest- og balladamager springer ud af skabet og sætter gang i den. Titlen er nemlig Lev livet! The Sims 3 var det bedst sælgende pc-spil i 2009, og siden har firmaet leveret ekstra pakker til spillet for at udvide mulighederne. Lev livet-pakken sørger altså nu for, at den indre ballademager får et ord at skulle have sagt.

Med denne tillægspakke får spillerne mulighed for at sætte kolorit på tilværelsen, lige fra barnsben via de dynamiske teenageår til voksenlivet og hvad alt dette indbefatter. Børnefødselsdage, ungdomsfester, bryllupper og hvad der ellers foregår af festligheder ligger parat for simmerne, og for spillerne er det kun ens egen fantasi, der sætter grænser for hvor festligt og spændende det skal være. Det hænder jo, at teenagere kommer på glatis, så det skal blive interessant at se hvor spændende sådan en livscyklus vil udforme sig i The Sims: Lev livet.

Eksploderende toiletter
Voksenlivet behøver jo heller ikke at være kedeligt. Tænk på de narrestreger som vi alle hver især går og gemmer på i hovedet, og forestil dig hvor dynamisk en polterabend i The Sims kan blive. Klæd dine simmere ud som dinosaurer, prinsesser eller astronauter. Du får stillet en række kostumer til rådighed, og herefter kan du åbne forskellige verdener, hvor diverse dramaer kan udspilles. Hvis det bliver for sjovt for teenagerne, så tildel dem en barsk omgang husarrest. Så kan de lære det! Spørgsmålet er så, om du kan holde dem hjemme, eller om de forsøger at snige sig ud af huset efter mørkets frembrud!

Gør dig klar til eksploderende toiletter, farve i bruserhovedet eller dørklokke-chikane, og vær forberedt på at nogen vil forsøge at gå efter titlen som festens konge eller dronning. The Sims 3: Lev Livet-spillere kan gemme alle de store livsøjeblikke med et indbygget in-game-videokamera. Ved hjælp af et nyt hukommelsessystem kan du både uploade og dele dine simmeres oplevelser på TheSims3.com og Facebook. Hermed åbnes der op for at dele gavtyvestregerne med vennerne i de sociale medier. The Sims: Lev livet udkommer til pc og Mac, og bemærk at det kræver The Sims 3 for at få tillægspakken til at virke!
 
www.TheSims3.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.