Let online shopping

Let online shopping

Online handel er vejen frem. I dag kan alt fra dagligvareindkøbet og købet af den nyeste mobiltelefon til indkøb af personlig pleje samt tøj-og skoindkøb klares med ganske få klik. Særligt udvalget af online butikker, der forhandler tøj, sko og accessories er i kraftig vækst, så der er i dag enormt mange online shops inden for mode at vælge imellem. Og online shopping skal være nemt. De færreste af os har lyst til at bruge en masse tid på at finde frem til de perfekte jeans; jakker; sko, kun for at opdage, at den rigtige størrelse er udsolgt. Når shopping på nettet bliver besværligt, opgiver vi forsøget og smutter ned i butikken, hvor ekspedienterne altid kan hjælpe os med at finde frem til den rigtige model, den bedste pasform og farve.

Netop letheden ved online shopping af tøj og sko ligger online portalen katoni.dk meget på sinde. Faktisk er det en af grundstenene i virksomheden. Det skal ganske enkelt være nemt at finde frem til de gode tilbud online. Katoni.dk hører til i kategorien ”shopping portal”, hvilket betyder, at siden ikke har eget lager, men derimod samler en lang række online shops under ét tag og derved har et betydeligt vareudvalg.

Igennem en række filtre er det muligt at finde frem til det sted på nettet, hvor der er de bedste tilbud. Ligeledes kan der søges på gratis fragt og returnering, mærke, størrelse og pris. En så specifik søgning som Diesel jeans; sorte; størrelse 28; på udsalg og med størst besparelse er derfor tilgængelig, og udvalget bliver begrænset til lige præcis det, man gerne vil have fat i. Herfra sendes brugerne videre til den online shop, hvor det helt rigtige produkt er tilgængeligt.

www.katoni.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.