Lektioner i utroskab

Lektioner i utroskab

Nå, så sidder du her på Nettips og læser om utroskab. Er det fordi du Googlede dig frem til emnet, eller er du bare nysgerrig og landede her ved et tilfælde? Eller måske er du stamlæser, som finder emnet utroskab interessant. Lad mig lige understrege at jeg ikke umiddelbart havde tænkt at Nettips skulle være et site, der handler om utroskab, men da jeg en dag modtog en pressemeddelelse om utroskab, måtte jeg naturligvis lige kigge en ekstra gang. Utroskab hænger ganske vist ikke sådan umiddelbart sammen med it-emner, men jeg vil nu alligevel dække emnet, fordi det handler om lektioner i utroskab på internettet. Ahømmm.

 

Det er websitet Victoria Milan, der står bag disse lektioner i utroskab. Eller rettere sagt: en utroskab skole, hvor du lærer tips og tricks til at planlægge og udføre den perfekte affære. Det er nemlig således, at utro mænd og kvinder ofte bliver taget med bukserne nede og røbet i deres lyssky affærer. Derfor handler det om – hvis man agter at være utro – at gøre det på den rigtige måde i al hemmelighed uden at partneren opdager det. 

Utroskab koster

Victoria Milan er et såkaldt site for utroskab, hvor mænd og kvinder i alle aldre kan granske lidt i utroskabens kunst og finde en hemmelig partner. Skolen for utroskab finder sted via Skype, hvor du online får lektioner i at finde den rette partner og om kunsten i at bevare affæren i al hemmelighed, uden at andre får nys om dit utroskab. En coach i utroskab – så har vi fået den med – guider dig i at balancere mellem en elsker og en fast partner, og Victoria Milan påstår at de kan lære mennesker at blive lykkeligere mennesker og redde ægteskaber via denne avancerede form for utroskab skole. Man deltager 100% anonymt, og du skal betale omkring 7.000 kroner for et 4 timers forløb i at være din partner utro. Utroskab koster…

Ps. En undersøgelse blandt Victoria Milans medlemmer fortæller, at de fleste er parate til utroskab med chefen, hvis det kan gavne deres karriere. Mænd er (måske ikke overraskende) mere villige til det end kvinder. Blandt de spurgte kvinder svarede 66 procent, at de var villige til at have en affære med deres chef, hvis det kunne gavne deres position eller føre til lønforhøjelse. Blandt mændene er tallet 72 procent. 2.000 profiler hos Victoria Milan indgik i undersøgelsen.

www.infidelityschool.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.